söndag 25 november 2012

Helstekt rostbiff med murkelsås och sallad

Rostbiff, murkelsås och sallad

Igår åt vi helstekt rostbiff med murkelsås och sallad till middag och det var jättegott. Murkelsåsen är fantastiskt god så har ni inte provat den så måste ni göra det! Förutom tre portioner av köttet igår så blev det dessutom två matlådor till imorgon samt rester som jag frös in för att göra en god sås av framöver.

Söndagen började med en lugn frukost bestående av rostad macka med fikonmarmelad och te. Efter frukosten hade jag bestämt mig för att provbaka saffransbiscotti men tyvärr blev de helt brända och nu ligger alla skorporna i soppåsen... suck! Bara att ta ett nytt andetag och testa igen, fast inte idag. Hela familjen är lite däckad just nu och känns som det är förkylningar i farten, men jag hoppas att jag har fel.

Ikväll ska vi äta torskrygg, det är så gott! Tyvärr var det slut på sparris överallt där jag försökte handla så det får bli något annat till fisken istället.

Rostbiff


Sallad

Ett glas rött vin


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

cosmoscatten sa...

Den där murkelsåsen måste jag testa!! :) det låter så gott. Ha en fin kväll!

Millis - JimpsMillis LCHF sa...

Åt murkelsås för några veckor sen och det var hur gott som helst :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...