måndag 3 februari 2014

Tävling: Vinn bakproteinet One Bake

Tävla om en burk One Bake

Jag tycker vi drar igång veckan med en tävling!

I fredags tipsade jag det värmetåliga bakproteinet One Bake från Fitnessguru. Nu har du chansen att vinna en burk One Bake som du kan använda i din bakning. One Bake kan användas i alla mina recept som innehåller bakprotein.


För att vara med och tävla vill jag att du lämnar en kommentar till det här inlägget och berättar vilken kaka eller bröd du saknar en LCHF-variant av.

Tävlingen pågår till och med lördagen den 8 februari 2014.

I samarbete med Fitnesguru


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

51 kommentarer:

mia sa...

Hej en kladdkaka i rund form i lchf stuk saknar jag bland recepten. Spännande med bakproetin det skulle jag vilja testa.

Unknown sa...

Det jag saknar ibland är ett riktigt luftigt surdegsbröd.......du vet ett levain med stora hål ;)

Emma sa...

Jag saknar stenugnsbakat italienskt lantbröd, att doppa i olivolja och flingsalt :)

Sanna sa...

Jag saknar egentligen inte bröd speciellt mycket, eller kakor heller för den delen. Men en härlig surdegsbaguett till picniken kanske vore härligt.
När det gäller kakor tycker jag att du har täckt in mina tidigare favoriter bra i din receptbank.
Själv har jag inte provat att baka med bakprotein, så jag är gärna med och tävlar om det. En spark i baken att testa det.

Linda sa...

Ja, herregud, ett luftigt vitt bröd... Det är det enda jag kan bli sugen på i brödväg. Men bröd är ju så himla enkelt! En macka kan man ju packa och ta med överallt...

Jag vill gärna vinna bakprotein för att se om jag kan hitta ett substitut som barnen kanske gillar... Vore en dröm att kunna hjälpa dem att lägga om kosten också!

Unknown sa...

Jag har alltid bakat mycket. Och det jag saknar är ett riktigt gott bröd. Förut bakade jag ett surdegs bröd recept av Leila L. Så gott :)

Noelles sa...

Gräddbullar! Mums ;)

Anonym sa...

Jag saknar en lchf-variant av ett gott smakrikt vitlöksbröd man kan äta till färska räkor. Är otroligt svårt att bli mätt endast på räkor (om man inte sitter halva natten och slutar med russinfingrar!)

Tack för en toppenblogg! :)

Pamsan sa...

Jag vet inte om det är något jag verkligen saknar. Jag minns att jag älskade Silviakaka back in the days men jag tror jag skulle dö av sockerchock om jag skulle smaka en sån idag. Men det kanske går att göra någon liknande glasyr utan för mycket sötning?

Anette N sa...

Ciabatta är ett bröd som jag ibland kan sakna.

Cissi Holma sa...

Ja saknar en riktigt god kladdkaka...fast mem ändå kladdig...kan med sakna tekakor. Bakar väldigt mycke och gillar att baka men nu sen ja började med Lchf så har inte frysen fyllts upp. Bara bakat till min kära mormor så hon har fika bröd i frysen :-). Tycker det är svårt att hitta recept utan mandelmjöl. Efter som ja inte tål det. Men älskar att baka.

Cecilia sa...

Jag saknar proteinbarer som inte innehåller en massa konstigheter! Vill baka mina egna fyllda med nötter, frön, äggvitor, kakao och naturlig sötning :)

maria sa...

jag saknar som många andra här ovan ett vitt luftigt bröd!
har varit sugen länge på att testa bak-protein, men har inte hittat här i knutarna. hoppas på tur m.a.o.!

Malin Stang sa...

Jag bakade förr ett mörkt filmjölksbröd med aprikoser och valnötter som var fantastiskt gott. Har bakat en del fröbröd men de blir lätt lite FÖR fröiga, skulle vilja ha mer av samma känsla som ovan nämnda bröd.

Maria sa...

Det som verkligen hade varit underbart om det fanns i LCHF-variant vore en riktigt fluffig och luftig baguette!

Barbro Sjödin sa...

Småkakor att kunna unna sig någon gång ibland. Typ skurna chokladbröd eller kolasnittar.

Dentatueradelchfaren sa...

Jag saknar havregrynsgröt , alltid varit en favorit. Enkelt och gott :)

Sofia sa...

Jag saknar ciabata - det brödet är jag mkt svag för!

Felicia sa...

Hej! Jag saknar lantbröd som lchf-variant! Lantbröd är så gott!! Har aldrig bakat med bakprotein, så det skulle vara kul att testa! Kram!

Anonym sa...

Hej Erika!
Jag saknar kavring!
Helena

Sofie sa...

chokladkakor som min farmor brukar göra! :)

Tina sa...

Saknar en ungsvarm ciabatta.... Så mycket att det vattnas i mun på mej nu!

Anonym sa...

God morgon!

Kul med en tävling,
det som jag saknar är det danska rågbrödet.... mums så gott det är.

Hälsningar Linda H

Annette sa...

Hej
Va roligt, som helt ny LCHF´re så finns det så mycket roligt att prova på, men först och främst skulle jag vilja baka utan mandelmjöl så att sonen som inte tål mandel också kan smaka.

Ha en fortsatt trevlig vecka, alla :-)

Jenni sa...

Hej!
Det jag verkligen saknar är en LCHF version av brownies jag brukar baka. De har 400 g choklad, hallon och amaretto i dem. Och ett helt paket smör. Men de är såå goda, speciellt med hemmagjord vaniljglass. Jag har inte bakat speciellt mycket LCHF bröd och kakor eftersom jag bor i England och det är svårt att hitta ingredienser men jag skulle gärna prova!
Ha det bra!
Jenni

Unknown sa...

Hej!
Jag saknar något recept med kola, exempelivs kolapaj som min mormor alltid gjorde när jag var liten!
Tack för en bra blogg med underbara recept! :)
Mvh Jessica

Ida sa...

Jag saknar verkligen en mumsig formbröd som det går att baka smörgåstårta på. Innan mitt LCHF liv, var smörgåstårta bland det godaste jag visste och jag saknar det verkligen.

Maria G sa...

Jag saknar en fluffig pizzadeg. Den jag gör nu på lchf-vis blir så kompakt och är inte god dagen efter. Och så klart ett gott rostbröd som inte är så äggigt

Fröken M sa...

Jag vill vara med och Jag saknar Croissanter ( som kan vara bland det godaste jag vet, är dom dessutom fyllda med nutella... mums säger jag bara !! ) !! :)
Kram på dig !!

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Åh, detta är precis vad jag behöver! Twix, eftersom jag tycker kola är svårt att göra lchf!

Frumatik sa...

Jag har inget stort behov av bröd och bakverk längre. Men ibland kan jag sakna krispiga småkakor eller typ frasig smördeg. Detta har i alla fall inte jag lyckats efterlikna till belåtenhet. Jag skulle hemskt gärna testa Onebake, har funderat på att beställa det men inte kommit mig för :-)

Ruta Ett sa...

Jag saknar små torra kakor, som drömmar, brysselkex och chokladbröd!

Anonym sa...

Jag kan sakna att duka upp en helg frukost med ett färskt surdegsbröd. Alldeles mjukt inuti, krispigt skal och så doftar det så gott när man trycker näsan tillräckligt långt in i brödskivan. Mmmmm! Jag vill helt klart vara med och tävla!

LchfBerra på Instagram

Britta sa...

Jag saknar MANDELKUBB!!!!! Så det vore underbart att sätta tänderna i en sån igen......
Tack för många fina tips och råd!
Kram Britta

Johanna Karlsson sa...

Jag saknar fluffiga tekakor. Kan bli lite gråtfärdig när sambon köper hem sådana. Dels är jag glutenintolerant och sedan kör jag lchf så jag har inte ätit dem på några år men minnet av dem. Socker-junkie ja men visst...

Martina sa...

Har inte hunnit baka så värst mycket lchf saker än så det finns säkert redan massor som jag inte ens vet om :)

Men kanske kolakakor skulle jag vilja ha en. De är så där härligt sega :)

Kramiz!

KÄMPA by JP sa...

Åh, wienerbröd kan jag sakna! Det där frasiga, med glurr i, och lite ripplad glasyr...åh.

Sophia gunnarsson sa...

Det är ytterst sällan men när en ligger här med världens mensvärk mitt i natten så kan jag längta efter att få sätta tänderna i en riktigt degig kanelbulle!

Madelene sa...

Toscakaka eller något annat knäckigt och koligt :)

jenny danngärde sa...

knäckflarn och napoleonbakelse saknar jag.

Ulrika von Borgstede sa...

Hej! Jag som många andra kan sakna ett riktigt bra recept på ciabatta eller baguette med god hård yta. Att sen göra en god macka på lchf-vis finns det ju många sätt att variera sig på men just brödet har jag inte hittat något bra recept på!
Just hittat din blogg, jätteglad för det!
Hälsningar Ulrika

Anonym sa...

Jag saknar ett riktigt gott surdegsbröd!
//Anette

Anette E sa...

En mazarinkaka som jag brukade göra i långpanna. Den var mumsIg

Carina sa...

Munkar med hål i mitten samt sega kolakakor give me, PLEASE

Carina sa...

Hmm, jag inser att denna blir utom tävlan men önska kan man ju göra ändå :) En lite fortsättning på att någon ovan mig skrev Croisant, jag skulle väldigt gärna vilja prova på en Cronuts men dom är ju inte direkt lchf...

Lotta sa...

Cheesecake. Kanske du redan har nåt sådant i din samling, men jag hittade inte.

Unknown sa...

Är väldigt svag för Silviakaka, det hade varit toppen att kunna baka en lchfvariant av den! En riktigt god baguette att stoppa ner i picnickorgen hade heller inte varit dumt!

Maria sa...

Ett riktigt gott Naan-bröd kan jag sakna när man ska få upp all god sås när man lagar indisk mat :-)

Gunilla sa...

Jaa, kanske en riktigt god baguette...fast egentligen saknar jag inte bröd men att baka.. :)

Unknown sa...

Min familj har ätit lchf i ett år nu. Vi vuxna lite mer strikt och barnen lite mer liberalt. Vi mår dock alla så bra! Din blogg har blivit en av våra främsta inspirationskällor till god och varierande lchfkost. Tack för det!

Det enda jag eg saknar från tiden som kolhydratkonsument är surdegsbrödet som mannen bakade varje vecka. Tycker det är svårt att få till den sega, syrliga, speciella surdegskonsistensen och smaken med mandelmjöl, fiberhusk och andra lågkolhydratmjölsorter. Därför är jag riktigt sugen på att pröva "ditt" proteinpulver och se om det kan tillföra lite surdegsbrödkänsla i vårt liv igen!

Med vänlig hälsning, Katti

Eva sa...

Jag saknar verkligen ett ljust luftigt bröd som många andra, som inte smakar ägg eller sockerkaka som jag tycker alla bröd med mandelmjöl gör.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...