tisdag 18 februari 2014

Tävling: Vinn produker från LCHFklubben

Produkter från LCHFklubben

Här kommer en tävling som jag är säker på att du kommer att gilla. Nu har du chansen att vinna ett härligt paket med några av LCHFklubbens produkter: brödmix, pizzamix, kokosfett och tacokrydda.

För att vara med och tävla vill jag att du skriver en kommentar till det här inlägget och berättar vem du skulle vilja bjuda på pizza, bröd eller tacos om du vinner. Motivera ditt svar.

Tävlingen pågår till och med tisdagen den 25 februari 2014.

I samarbete med LCHFklubben


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

72 kommentarer:

Emelie Läkk Hesselius sa...

Å, jag skulle bjuda min pojkvän på hemgjord pizza om jag vann! Vi bor långt ifrån varandra och ses varannan/var tredje helg och att överraska honom med någonting sådant gott till helgen skulle var riktigt kul och framförallt gott!

Linda F sa...

Å, vilken fin vinst! Jag skulle bjuda hit min goa vän M som är så himla duktig! Hon kämpar på med att gå ner i vikt och nu har även jag börjat äta Lchf så vi skulle ha en härlig tjejkväll med pizza och ett gott vin för det är vi värda!! <3

Susanna P sa...

Om jag vann skulle jag vilja bjuda min vän som är totalt anti LCHF. Då skulle jag visa att det inte alls går ut på att äta blad och en köttbit, utan att det är så mycket mer. Och såklart att det är så himla gott! :D

Emelie sa...

Jag skulle vilja bjuda min fina mamma på en riktigt gott lchfbröd. Hon har ledvärk och kanske kunde detta övertyga henne om att prova något helt nytt som skulle kunna hjälpa hennes kropp på rätt köl igen.

maria sa...

jag skulle vilja bjuda min bror, som har diabetes, för att visa åt honom att det kan vara lika gott (om inte godare) med lchf-pizza! jag vet hur mycket bättre han skulle må om han testade på lchf ens ett par veckor, och sen skulle han inte gå tillbaka till maten som inte gör honom någon nytta, snarare onytta!

linda sa...

Jag skulle bjuda hela kompisgänget på lchf-middag för vi kör en halv åtta hos mig - grej nu och de tror väl i princip inte att man kan äta "normalt" med lchf så det skulle vara underbart att visa dem att pizzan inte är en svamp och att kokosfett inte är livsfarligt ;)

tack för konkret blogg och massa bra och handfasta tips!

Frida sa...

Jag skulle bjuda min mamma på LCHF-pizza. Hon kämpar så med sitt sockerberoende och kör just nu pulverdiet för jag vet inte vilken gång i raden. Jag hade velat kunna ge henne lite ny motivation och påminnelse kring hur bra hon faktiskt mår på LCHF-kost.

Johanna Karlsson sa...

Jag skulle vilja bjuda min svåger på pizza. Han är gluten-intolerant och klagar alltid på hur torr och tråkig den glutenfria pizzabotten är. Jag har testat lchf-klubbens mix tidigare men då har han vägrat smaka. "Lchf är ju lite av djävulens påfund" är hans motto och det vore så roligt att knäppa honom på näsan med att något som är lchf är gott, haha :)

cCissi Holma sa...

Å va gullig du är...har inte testar nån av lchfs produkter än så skulle bli en spänande upplevelse att få testa deras produkter och samtidigt bjuda mina vänner på en tjej kväll med lite små plock och lchf bröd.

Amy sa...

Jag skulle bjuda min envisa man på pizza! Han hävdar bestämt att det inte går att göra god pizza lchf style och jag vill visa honom motsatsen! :-)

Cecilia sa...

Jag skulle bjuda min sambo och våra fyra barn på pizza! De skulle kanske inte ens märka skillnaden!? Jag vill sååå gärna att alla i familjen ska äta hälsosamt, men de är så motsträviga...

Anonym sa...

Hej hej...

Om jag vann så skulle jag laga LCHF-Pizza till min kära syster, hon har det kämpigt just nu och har fått lägga kosten lite åt sidan, men kanske att denna pizza skulle ge henne inspiration till att hoppa på kosten igen som hon vet är bäst för henne igen.

Hälsningar Linda H
lindazz11@hotmail.com

Britta sa...

Om jag vann skulle jag bjuda min vän Susanne på ngt gott. Det var hon som presenterade LCHF för mig och det blev min stora lycka, 18 kg ner och frisk i magen, ni kan inte tro vilken förändring det har blivit.....på hela mig, både insida och utsida.
Mvh Britta

Anonym sa...

Jag skulle bjuda grannarna på riktigt god lördagstacos, den perfekta uppvärmingen innan melodifestivalen, älskar rena ingredienser utan massa tillsatser och det är ju det tacokryddan från från Lchfklubben.se har. Underbart!

Jessica Hellström
jessica_hellstrom@hotmail.com

Lina W sa...

I sann Gokväll-anda hade jag bjudit till ett dukat tacobord (Bästa maten för att sitta länge och äta, prata och skratta) för följande personer: Mig själv (Inte att glömma!), Putin (För att jag är så nyfiken på hans konstiga åsikter), Jonas Gardell (Tänk diskussioner mellan dessa två herrar), min mormor (Som inte finns kvar i livet) och min morfar (inte heller kvar i jordelivet, men hade varit så fantastiskt att se dem tillsammans igen, och att dessutom äta något så "modernt" som tacos hade varit döcoolt). Tror inte någon av dessa (förutom underskriven) ätit tacos många ggr i sitt liv, och varför inte göra det hälsosamt då?! Och ja, just det. Jag är glutenintolerant också så ;)

Lina
Lina@warme.nu

Anonym sa...

Åh, jag skulle vilja bjuda min mamma på pizza. Hon är så orolig för mig som kör lchf, och tror att jag aldrig kan unna mig något och aldrig äta gott. Jag skulle vilja visa henne att det går att äta jättegott, för jag tror det skulle göra henne mindre orolig och mer accepterande om hur jag valt att äta. Och så hade det varit väldigt mysigt med en mammakväll... 😝

Anna sa...

Jag håller med dig, visst är det härligt när man kan laga saker utan socker och vetemjöl. Den kakan var gudomligt god =)

Vad kul med en tävling, passar på att skriva en motivering.
Jag skulle faktiskt bjuda en nära vän på pizzan. Jag har varit nyfiken på deras pizzamix länge, men inte kommit till skott att köpa. Kram till dig!

Unknown sa...

Kul tävling!!
Jag som aldrig testat LCHFklubbens grejor skulle självklart först bjuda min familj på en smarrig pizza!

Fröken Jansson sa...

Hej
Jag skulle vilja bjuda min svärson på middag. Han började med LCHF för 8 veckor sedan och har gått ner 10% av sin vikt. Jag tycker att han är så himla duktig och vill därför uppmuntra honom på resan mot ett må-bra-liv.

Karin i Dalarna sa...

Om jag vinner kommer jag att bjuda min mamma på middag. Min mamma är överviktig och har levt i tron att fett är farligt och att man helst ska svälta om man ska gå ner i vikt, vilket efter alla hennes viktminskningsförsök bara lett till att hon gått upp ännu mer i vikt.

Hon har tyckt att jag är galen som äter LCHF-kost men jag börjar märka att hon blir mer och mer intresserad eftersom hon ser att jag går ner i vikt samtidigt som jag håller mig mätt mellan måltiderna. Hon frågar mer och mer om LCHF och jag försöker förklara. Jag hoppas att det här kan vara vändpunkten för min mamma, för hon är verkligen värd att hitta en kosthållning som fungerar för henne. Dessutom hoppas jag att hennes ständiga värk skulle kunna försvinna om hon gick ner i vikt.

Jag vill visa för min mamma att LCHF-mat är gott och enkelt. Jag vill visa för henne att LCHF-kost kan vara varierande. Jag vill visa henne att hon behöver inte äta smör med sked för att äta LCHF, man behöver bara välja rätt råvaror (eller välja bort de mindre bra). Jag vill visa henne att det finns ett sätt att viktminska utan att svälta och utan att hela tiden gå och vara hungrig. Jag vill visa henne att hon kan må bra!

Jag vill bjuda min mamma på middag för jag tror att det kan vara starten på hennes nya liv och jag tycker att hon är värd det.

/Karin i Dalarna

Nickolina Karlsson sa...

Grym tävling. Om jag vann så skulle jag bjuda min mamma på pizza eller bröd eftersom hon går på LCHF för att hon har fått reda på av sin läkare att om hon inte slutar med socker och går ner några kilon så kommer hon ha diabetes inom ett år. Så ska jag välja någon så blir det min mamma, hon kämpar på så bra så hon är värd det!

linda karlsson sa...

Hej! Om jag vann skulle jag bjuda min sambo på brödet. Han har äntligen (efter mycket velande) gått med på att testa lågkolhydratkost i en månad och han startar första mars. Det han tror blir svårast är att skippa frukostmackan som han alltid tar med sig till jobbet, brödmixen skulle antagligen göra det enklare för honom och förhoppningsvis vill han fortsätta att äta bra även när det har gått en månad :) tack för en otroligt bra blogg!

Sandra sa...

Vad roligt med en tävling!

Med pizzamixet skulle jag försöka mig på att göra en lika god kebabpizza som George's. Min man är väldigt förtjust i deras pizzor, och visst vore det härligt att kunna njuta av varje tugga utan att känna det minsta skyldig. Så honom vill jag bjuda om jag vann och ha en riktig mysig kväll tillsammans. :)

Anonym sa...

Kul med tävling :)
Om jag vinner skulle jag bjuda min 13-åriga dotter + min 71-åriga pappa på pizza. Båda två vägrar nämligen att smaka på något som skulle kunna vara lchf, men pizza gillar dom så det kanske skulle funka...

Maria sa...

Hej!

Jag skulle bjuda min pappa på en god lchf-pizza. Han har haft en hjärtinfarkt och behöver gå ner i vikt. Han har slutat röka vilket är jättebra men det gjorde att han gick upp ytterligare i vikt. Det skulle vara roligt att inspirera honom med god lchf-vis, och förhoppningsvis kan det leda till att jag får ha min pappa i många år och att han får se min 10 månaders dotter växa upp

Tackar för många goda recept!

Unknown sa...

Jag skulle bjuda min kille på tacos, det finns nog inget godare än att duka upp en buffé av grönsaker, ost, såser och annat gott - det tycker vi båda två!

willgott sa...

så bra med en tävling med nyttiga saker. jag skulle absolut bjuda mig själv på ett bröd för det är nog det enda jag saknar sen jag började med lchf

Melita Sara sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja bjuda min mamma och min pappa på brödet! Vi har nyligen lagt om hela familjens kost eftersom min mamma fått en cancerdiagnos och efter mycket, mycket läsning om kost och cancer så har vi slängt ut allt som heter snabba och dåliga kolhydrater. Men vi är inte mer än mänskliga, bröd älskade och älskar vi och jag vill bjuda på detta för att visa att man visst kan äta gott bröd utan kolhydrater!
// Melita Sara

melita.mulabdic@hotmail.com

Anonym sa...

Om jag vann skulle jag bjuda mina älskade ungar, dotter på 15 och son på 13 år på lite kul LCHF. Då jag blev lämnad av deras pappa och sedan arbetslös efter en tid så räcker inte slantarna så långt. Jag lever efter LCHF ganska strikt, ungarna vill också vara hälsosamma men faller mer för frestelser...;) Jag har dock inte råd för tillfället att köpa dessa råvaror, det blir mycket ägg... Så, jag skulle bli fantastiskt glad över en vinst!

Tack för möjligheten att vara med i denna tävling och tack för en fin och inspirerande blogg som jag just hittat!

Kram Ingela ia.eriksson@bredband.net

Camilla sa...

Om jag vann så skulle jag bjuda mina föräldrar på pizza med pizzamixen som botten. De har både övervikt och hjärtproblem. De är väldigt skeptiska att LCHF bakverk är goda så med en pizza bjudning så skulle jag kunna få dom på andra tankar.
/Camilla
camilla_s_s_s@hotmail.com

Caroline Arvidsson sa...

Åhhh jag skulle bjuda min älskade, bästa vän sedan 25 år, på världens godaste tacopizza! Hon har funnits i mitt liv genom vått och torrt sedan vi var 11 år och är en helt underbar person! Hon har genomgått en gastric bypass och är nyfiken på att prova LCHF så det vore ju toppen att få göra nåt riktigt gott åt henne och få in henne på denna underbara livsstil!!

Med vänlig hälsning, Caroline
Carro_a78@hotmail.com

Unknown sa...

Jag skulle göra mina grabbar 11,14 års första lchf helg något dom aldrig skulle glömma. Pizza och tacos all the way!! Vem vill då tillbaka till en massa skitmat?!?

Therese sa...

Jag skulle bjuda min pluggkompis Siri på Lchf-lunch, en bra paus i socionom-pluggandet som gör oss båda rejält trötta emellanåt!

Unknown sa...

Jag skulle bjuda hem några kompisar som förklarar för mig hur farligt det är med lchf å att jag måste sluta med det. Dom tror i princip att jag bara äter smör å grädde fast jag har förklarat att det är så mycket mer och att det finns mycket man kan äta i lchf

susanne nyman sa...

Jag skulle bjuda min man som är sååå totalt anti lchf..trots att jag ätit det 1 år tänk om man kunde omvända honom också då lätt allt skulle bli :)

Anonym sa...

Jag skulle bjuda min snygge granne och baka min bästa och goaste pizza ever. Och givetvis göra min egna pizzasallad till. Sen är det bara att hoppas på att vägen till mannens hjärta går via magen. ;)

Linda-Li sa...

Om jag vann skulle jag bjuda min bästa väninna på goda maträtter. Hon är känslig mot mjöl och socker, men har svårt att tänka sig att äta lchf. Fick hon smaka på detta skulle hon kanske ändra sig och må bättre!

Linda-Li sa...

Om jag vann skulle jag bjuda min bästa väninna på goda maträtter. Hon är känslig mot mjöl och socker, men har svårt att tänka sig att äta lchf. Fick hon smaka på detta skulle hon kanske ändra sig och må bättre!

Caroline Stenberg sa...

Jag skulle ta med och bjuda mina "tjejer" på nästa helgträff. Vi brukar stå för vissa matskål och det skulle vara roligt om de får testa flera olika produkter. Sen skulle det vara ett plus om min bästa vän nappar på LCHF och inför vissa alternativ till sitt café på Ringvägen i Sthlm.

Caroline sa...

Matskål= matmål

Frida Dohlnér sa...

Jag skulle bjuda min sambo på en middag på tu man hand. Att kunna sitta still utan att behöva serva barnen och att kunna prata med varann utan att bli avbrutna hade varit underbart! Att dessutom få äta god lchfmat skulle ju göra det ännu bättre!

KÄMPA by JP sa...

Jag skulle vilja bjuda Livsmedelsverket, med förhoppning om en förnyad inställning till hälsa genom kolhydratreducerad kost.

Riggan sa...

Skulle jag vinna skulle jag bjuda min man på en god middag
Han har diabetes och även njurproblem
Har hört att lchf är bra för diabetiker
Tyvärr håller inte diabetes sköterskan med om det
Vill bevisa att hon har fel ang det ��

Unknown sa...

jag skulle vilja bjuda min syster på tacos! hon älskar det ( men den vanliga santa maria varianten) jag vill visa henne att det kan vara supergott även om det är nyttigt, socker och glutenfritt! Tror hon skulle må otroligt bra av det då hon har väldigt mycket problem med magen! vill visa henne att det finns bättre alternativ !

Olivia Ulmbrant sa...

Jag skulle bjuda min pojkvän som har diabetes på LCHF brödet. Han tycker det är svårt att hitta något gott LCHF bröd.
Kan annars säga att vi är nybörjare med att äta LCHF men det känns riktigt bra och speciellt bra att äta för diabetiker.
Olivia

Annsen sa...

Jag skulle vilja bjuda min man på LCHF-mat då han kommer hem från jobb utomlands i april. Han är skeptiskt mot LCHF medan jag nu provat det och mår såååå bra eftersom min svåra IBS är som bortblåst - Det är dags att få honom övertygad så vi kan äta gott tillsammans :D

Annika sa...

Jag är nyfrälst lchfare och önskar att jag hade förstått mycket tidigare hur bra jag kan må. Skillnaden är enorm. Dock är motståndarna många och min chef säger åtminstone en gång i veckan att alla som inte äter kolhydrater är dumma huvudet, det är vetenskapligt bevisat. Han är dock mer än nöjd med min arbetsinsats, vilket är motsägelsefullt. Därför skulle jag vilja bjuda min chef på en god lchf-pizza och ha en riktigt bra diskussion om att vi är olika som individer och att man aldrig kan dra alla över en kam och vara dömande. Att respektera varandra är viktigt tycker jag.

ylvasoderquist sa...

Jag vill bjuda min pojkvän på en härlig middag eftersom han är så stöttande med mig, alltid ställer upp, lyssnar, och ger mig allt jag vill ha och behöver av en partner. Och känslan är ömsesidig. Allt gott till honom! Min "bubb" :)

Milla sa...

Om jag vann skulle jag bjuda mina vänner som inte äter LCHF för att även de ska få testa på att man kan äta god mat och pizza, bröd, tacos på ett mer hälsosammare sätt!

Ulrika sa...

Har precis varit på föreläsning med Paolo Roberto och eftersom han dissar lchf så skulle jag vilja bjuda honom på lchf pizza för att visa honom att lchf inte bara är att äta bacon och dricka grädde. Annars var det en jättebra föreläsning!

Brittas mat sa...

Jag skulle bjuda min pappa på hans ålders höst,
då han stundtals lyssnar kritiskt till min LCHF-röst.
Att ge honom dessa smaker till hans sinne,
håller viljan och lusten till god hälsa i minne.

Cecilia Nord sa...

Jag skulle bjuda min sambo och mina föräldrar på Lchf pizza :). Då dom är lite anti mot just lchf. Jag ska allt övertala dom att dom blir både mätta och belåtna efter en tacopizza gjort på Lchf produkter! Och framförallt, är det god, Nyttig & hälsosam mat!!! Dom ska förstå VARFÖR jag just valt Lchf! Vill så gärna att min familj ska inse att lchf är nyttig och hälosam kost som alla kan äta och må bra av!

Lena Engström sa...

Jag skulle vilja ge min son ett sånt här paket så han kan bjuda mig på LCHF pizza när jag kommer hem till Sverige

catya sa...

Jag skulle bjuda Paolo Roberto på pizza!

Tänk att få omvända den största LCHF-motståndaren med en rätt från hans hemland. ;)
Det vore en våt dröm.

anna paulsson sa...

Om jag vinner så vill jag bjuda min vän Sanna på mat. Hon är den som har fått upp mina ögon för LCHF så det hade varit jätte coolt att få bjuda henne på en riktigt god tjejmiddag :)

Anonym sa...

Tack för bästa lchf-bloggen och kul tävling. Har inte medverkat i dina tidigare tävlingar men nu är det dags! :-)

Jag skulle bjuda min kära mor på en fet lchf-pizza, dels för att hon börjat intressera sig smått för lchf men också för att ge henne en "smak-teaser" så hon kommer till skott att börja nångång också .

Ha en trevlig helg med familjen!

Jessica T

jessie_871@hotmail.com

Lotte sa...

Jag vill bjuda min bonusdotter. Hon är min bundsförvant - den i familjen som gillar nyttig grejor och nya initiativ! Det är hon och jag mot "sockerkillarna" :-)

Anonym sa...

Helena i Uppsala
Gubbvännen!
Vi behöver båda få bättre matvanor och gå ner i vikt. Vi stavgår i alla fall.

Sofia sa...

Jag skulle bjuda mina två systrar. Dom är mina bästa vänner som finns där i vått och torrt. Jag skulle gärna dela en smarrig pizza med dom.

Sofiamikko@hotmail.com

Rester till middag sa...

Om jag vann dessa smarriga produkter, skulle jag bjuda min underbare man som ställer upp och fixar här hemma när jag sitter med benet i gips.

Han är värd all uppskattning!

Tina sa...

Jag skulle bjuda min lillasyster på en pizzamiddag. För vi hinner ses så sällan pga att jag reser så mycket i mitt jobb. Och hon skulle pga diverse sjukdomar behöva gå över till LCHF.

Noelles sa...

Min 6-åring såklart! Det är svårt att imponera med LCHF-mat så lite hjälp på traven skulle behövas. Jag vill ju helst av allt att hela min familj ska äta LCHF.

Anonym sa...

Skulle vilja bjuda min 96 åriga mormor som är hur klar i huvudet som helst men tyvärr hamnat i rullstol efter lårbensbrott, hennes mage är lite i olag efter att hon varit van att röra på sig hela livet o nu är stillasittande, att kunna bjuda henne, men framför allt kunna baka och frysa in lite gott åt henne skulle vara underbart!! MvH Carina

Unknown sa...

skulle vilja bjuda min man som älskar pizza men vi har inte hittat nån lchfpizza som han gillar. kanske denna vore nåt!

Carina sa...

Om jag vann skulle jag bjuda mina två söner på pizza. De har precis börjat äta LCHF och den "enda" de saknar "på riktigt" är pizza. Att kunna underlätta för sina barn/ungdomar att gå ner i vikt vore fantastiskt!

Magie sa...

Min sambo Jonas skulle till slut få sina efterlängtade (tjatade) tacos! Jag förstår inte vitsen med tacos medansvar han älskar det :)

Anneli sa...

Jag skulle bjuda mina symötesvänner på pizza. För att övertyga dem om att lchf pizza är minst lika gott som vanlig. Jag bor i Linköping och såg att lchfklubben har varor på Ica signalen. Får nog bli en tur dit!

Anonym sa...

Jag vill utmana ödet och visa min italienska pappa att det går att göra god pizza på olika sätt ;) LCHF-pizza med mozzarella, gorgonzola, sardeller, rucola och soltorkade tomater ... Mums :)

paola.allegrini@ymail.com

Unknown sa...

Åh, jag skulle vilja bjuda min bästa vän. För att hon är det finaste jag har, och värd allting i hela världen.

Håller tummarna:)

Mårtenssons kök sa...

Oj vilken kanoners tävling, klart vi vill vara med. Vi skulle gärna vilja bjuda Håkans pappa på nybakat bröd av denna sorten. Han har drabbats av diabetes typ två och vi försöker övertyga honom och Håkans mamma om att det går att baka och äta bröd utan vetemjöl eller liknande i!

Stefan K sa...

Skulle vilja vinna åt min sambo som startade med lchf för 2 månader sedan och jag skulle bjuda henne på middag. Nu är det hon som står för matlagandet då jag själv inte är insatt i lchf själv. Men med pizzamix kan jag tillaga en smarrig pizza :)

Peter sa...

Jag har ätit lchf i ett år nu och mår fantastiskt bra. Jag tränar också hårt och har försökt komma underfund med hur min kropp fungerar i dessa situationer utan kolhydrater. Den stora utmaningen blir till helgen då jag ska åka Vasaloppet utan traditionell pastaladdning.

Jag skulle därför vilja bjuda mina skidåkarkompisar på lchfpizza när vi gått i mål i Mora. Jag tror vi är värda det då!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...