torsdag 20 februari 2014

Snabblunch

Makrill, avokado, ägg och majonnäs

Idag blev det en lättfixad lunch, nämligen kokt ägg, makrill, avokado och majonnäs. Perfekt mat när man vill ha något snabbt och mättande att äta.

Jag ser att ni är många som redan är med och tävlar om LCHFklubbens produkter, vad roligt! Har ni missat tävlingen så hittar ni den HÄR (sista tävlingsdag är tisdagen den 25 februari 2014).

Den senaste tiden har jag känt mig riktigt seg och trött. Det har hänt en del saker både arbetsmässigt och privat som tar mycket tankeverksamhet just nu. Jag har sovit dåligt en längre tid och jag känner mig inte alls på topp. Nu önskar jag mig lite ledig tid tillsammans med mina killar, för är det några som kan ge mig positiv energi så är det Magnus och Algot. ♥

Ibland funderar jag på hur ni som läser min blogg och som inte känner mig privat tror att jag lever. Tittar man bara på ytan kan ju allt verka perfekt och härligt. Jag delar sällan med mig av motgånger och tråkigheter men det är ju självklart en del av mitt liv också.

Nu ska jag ta ett djupt andetag och fokusera om. Sköt om er!

Knäckebröd från LCHFKlubben med ost


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Erika Skogly sa...

Hoppas det börjar kännas bättre. Det är jobbigt när tankarna snurrar och tar över sömnen. Kram!

Brittas mat sa...

Hoppas att helgen ger dig ledighet tillsammans med dina kära så att du får vila ut. Din blogg är superfin. Keep up the good work! Kram.

Semester & Mat sa...

Känner igen det där med dålig sömn, men känner mig rätt pigg ändå på dagarna.
Märks att det är något omedvetet som oroar mig. Tycker inte jag behöver ha något att oroa mig för just nu, så att jag ska behöva sova sämre för det.

Ha en fin helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...