torsdag 13 februari 2014

Tid att umgås

Eftermiddagsfika med knäcke

Jag har varit på kurs i Stockholm några dagar och även om det är jättekul att vara borta så är det alltid lika skönt att komma hem och få umgås med familjen igen. Idag slutade jag dessutom tidigt vilket gjorde att jag fick hela eftermiddagen tillsammans med Algot. Först gjorde Algot sina läxor medan jag blandade ihop ett bröd men sen satte vi oss och ritade och fikade tillsammans... så mysigt! Speciellt när jag varit borta känns det extra härligt att ha tid att umgås.

När jag ändå var i storstaden passade jag på promenera bort till LCHFklubbens butik på Karlavägen. Jag hade tänkt köpa pastan av svarta bönor men den var tyvärr slut, sen glömde jag helt bort att köpa mer müsli men jag kom ändå hem med några spännande saker. Jag fick veta att LCHFklubbens bröd bakades i den lilla staden Hedemora i södra Dalarna, där är ju jag uppväxt... världen är bra liten.

Imorgon är det arbetsdag som vanligt men sen väntar en helt oplanerad helg. Så skönt!

Bröd på väg in i ugnen

Handlat hos LCHFklubben:
Sjögräsnudlar, D-vitamin och pumpachips

LCHFklubbens knäcke


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

cosmoscatten sa...

Jaså är du från Hedemora? Mina föräldrar är från St Skedvi så trakterna där uppe är typ mitt andra hem :) min bror jobbar för närvarande på Södra Dalarnes Tidning i Hedemora :) vad hette det där lchf brödet som tillverkades där? Och varför just i Hedemora? Bra liten värld ibland eller hur? :)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Cosmoscatten: LCHFklubben bakar och säljer knäckebröd. Vet inte om det ibland förekommer andra bakverk också.

LCHFklubben.se sa...

Större delen av vårt sortiment produceras i vårt lilla bageri i Hedemora. :) Allt ifrån Knäckebröd och Brödmix till Pizzamix och American Cookies.

Kul att du gillar våra produkter Erika. Är verkligen en sann ära! <3

Martina sa...

Borta bra men hemma bäst :)
Själv bor jag för långt bort från stora staden så jag har aldrig shoppat i LCHF-klubbens butik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...