onsdag 14 maj 2014

Wellness Stockholm 2014

På pendeln mot Stockholm

I lördags var jag och Magnus i Stockholm på Wellness Stockholm 2014 och vi hade en mycket trevlig dag.

Andreas "Kostdoktorn" Eenfeldt föreläste om lågkolhydratskost. Jag har läst Andreas bok "Matrevolutionen" men jag har aldrig hört honom föreläsa förut så det var roligt att äntligen få göra det. Har du möjligheten att lyssna på honom kan jag verkligen rekommendera det för det var väldigt intressant. Dessutom berättade My "LCHFingenjören" Westerdahl om sin viktresa och hennes verktyg för att lyckas.

En löpcoach fanns på plats som jag pratade med. Ni som läste min blogg i somras och i höstas vet att jag fick väldigt ont i mina fötter i slutet av sommaren. Det har tyvärr inte blivit bättre men nu fick jag lite tips som jag hoppas kan hjälpa något.

Jag träffade även en hel del människor som jag haft kontakt med via Instagram och bloggen, vilket var riktigt roligt. Bland annat träffade jag Lisa, en jättehärlig tjej som har bloggen Chewpakka.

Det var provsmakningar av allt möjligt gott och en härlig lunch. Innan vi gick därifrån fick vi med oss en stor goodiebag med gosaker.

Katrin Zytomierska var dagens konferencier

Det bjöds på provsmakning,
bland annat Roslags salsiccia...


Jag minglade runt

Gustav från Coach AB tittade hur Magnus sprang
och jag frågade om råd

Andreas Eenfeldt "Kostdoktorn"
föreläste om lågkolhydratskost

My Westerdahl "LCHFingenjören"
berättade om sin viktresa


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hade varit så kul att åka på men lite långt utan att planera ;)
En annan gång kanske!
Kram <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...