måndag 5 maj 2014

Tävling: Vinn boken "Kokbok för Crock-Pot"

Kokbok för Crock-Pot

I samarbete med Lykka har ni här möjlighet att tävla om ett exemplar av boken "Kokbok för Crock-Pot" av Anette Rosvall. Användandet av Crock-Pot, så kallade slow-cooker, har ökat i Sverige under den senaste tiden och nu finns alltså även en kokbok anpassad för den typen av matlagning.


För att vara med och tävla vill jag att du kikar in hos Lykka.se och leta reda på en produkt du saknar i hemmet men gärna skulle kunna tänka dig att köpa. Skriv en kommentar till det här inlägget och klistra in länken till produkten i din kommentaren.

Tävlingen pågår till och med söndagen den 11 maj 2014.


Jag kan verkligen rekommendera en Crock-Pot för dig som inte har en, jag använder min jätteofta och är jättenöjd. För dig som är intresserad av en Crock-Pot finns ett utbud av olika varianter hos Lykka.


I samarbete med Lykka


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Äsch jag har ju ff ingen "potta" så skulle jag vinna får jag väl skaffa en ;)
http://www.lykka.se/crock-pot-5-7-liter-med-timer

Theresia sa...

Jag fick en crock-pot när jag fyllde år så en kokbok skulle jag väldigt gärna vinna.

Något annat jag önskar mig är en slowjuicer och skulle gärna köpa denna från Lykka.
http://www.lykka.se/slowjuicer-pr-179-montana

Anonym sa...

Lagar "alltid" mat i min Croc Pot och skulle verkligen älska en kokbok. Den här kniven vill jag köpa direkt http://www.lykka.se/pure-black-kockkniv-stelton //Christina

Ulrica sa...

Ohhh jag skulle verkligen vilja vinna en kokbok. Älskar min potta, just nu blir det mest ribbs kokade i den så jag behöver verkligen inspiration.

Ett bra stål för att vässa mina knivar skulle jag absolut behöva. http://www.lykka.se/skarpstal-diamant-25cm

Anonym sa...

Jag hade velat köpa http://www.lykka.se/blender-hr2096-00-alu-philips Har bara en stavmixer i dagsläget.

Jag har en crock-pot, men tyvärr har den blivit undangömd i ett skåp alldeles för länge..... Hade varit fantastiskt att få inspiration med nya recept och därmed låta den stå framme. Vi flyttar nu också och kommer att ha ett större kök - så nu kommer den få plats på bänken :)

Hoppas på jättetur!
Mvh/Malin grodmalin@gmail.com

Anonym sa...

Hej,
jag vill så gärna ha en crock-pot, tar examen om 4 veckor och pengar står överst på önskelistan för att kunna köpa mig min alldeles egna..... Så kokboken skulle därmed komma väl till pass såklart.....

Hälsningar Linda H

Rutan sa...

Förutom en crock-pot som blir min nästa investering av köksprylar man ej kan vara utan
vill jag gärna ha ett rånjärn
lykka.se/ranjarn-908-aviken

Unknown sa...

Finns mycket som jag skulle vilja ha. Men en crock-pot är nog det som jag skulle vilja ha allra mest. Den verkar riktigt användbar!! :)

Unknown sa...

http://www.lykka.se/crock-pot-5-7-liter-med-timer

När jag var i USA 1998-1999 pratades det om crockpots. Jag var tyvärr inte intresserad av matlagning på den tiden så jag lyssnade bara halvt på pratet. Nu har matintresset växt, LCHF-lusten väckts och jag är sååå redo för en crockpot!

Stina... sa...

En crock pot så klart och stor ska den vara...:0))... Har länge velat ha och vem vet en kokbok kanske blir startskottet!! :0)
http://www.lykka.se/crock-pot-5-7-liter-med-timer

Anonym sa...

En riktigt bra pastamaskin har jag drömt om! Det är så jobbigt att bara rulla pasta med strumpstickor, även om det blir väldans gott, så en pastamaskin vore en ovärderlig hjälp :)

http://www.lykka.se/pastamaskin-marcato

paola.allegrini@ymail.com

Ellen sa...

En crockpot får jag förhoppningsvis i födelsedagspresent om ett par veckor :-)

Annars så saknas det en matberedare i vårt kök (handmixer kan tyvärr inte användas till allt...)! Något som bör köpas in snarast. Kanske den här? http://www.lykka.se/matberedare-28-funk-hr7625-philips

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...