torsdag 29 maj 2014

Långhelg

Jordgubbar till frukost

Våren är bra underbar med alla dessa långhelger. På mitt jobb måste vi vara bemannade på klämdagar men den här gången var det inte min tur att jobba så jag kommer att vara hemma och njuta av några extra dagars ledighet.

Idag startade vi dagen men svenska jordgubbar. När det gäller jordgubbar har jag inga begränsningar alls, dessa härliga, röda bär frossar jag i så mycket jag kan under säsong. Till jordgubbarna år vi scrambled pancakes och vispad grädde. Så gott!

Tyvärr har Magnus gjort sig illa så igår köpte jag med mig en bukett liljor och ett "krya på dig"-kort hem i hopp om att det skulle pigga upp. Krya på dig Magnus! ♥

Idag ska jag gå igenom mina urklippta recept från tidningar och se om det är något av det som jag kan provlaga snart. Den senaste tiden har veckomenyerna oftast bestått av gamla redan beprövade recept men nu känner jag att det skulle vara kul att prova något nytt. Tipsa gärna om ni har någon favoriträtt ni vill dela med er av!

Jag önskar er en härlig dag!

Scrambled pancakes, vispgrädde och jordgubbar

Liljor och "Krya på dig"-kort


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

1 kommentar:

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Jag är så glad över att få ha en ledig dag såhär mitt i veckan! Plus att jag bara jobbar några timmar imorgon (i hope) Åh, nu gör du mig bra sugen på färska jordgubbar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...