måndag 26 maj 2014

Baconlindad korv

Baconlindad korv

Jag hoppas att ni har det bra i det fina vädret. Själv har jag njutit av solen och bara tagit det lugnt.

Igår var vi bjudna på 40-årsfika och ni skulle ha sett dessertbordet... en dröm för alla kak- och tårtälskare. Ni som följer mig på Instagram (@erika_bjorklund) kan se dessertbordet på en av bilderna från helgen. Och ja, jag åt av både kakor och tårtor! Det blev en riktig sockerchock men det var otroligt gott! Någon gång ibland går det bra att äta sött bara jag får välja själv när jag gör mina undantag.

Idag tänkte jag bjuda på ett enkelt tips till vardagsmaten. Bacon piffar ju till vilken maträtt som helst och här har jag lindat baconskivor kring tjock korv. Jag tillagade dessa i ugnen men är vädret fint går det lika bra att lägga dem på grillen. Till korven serverade jag cole slaw... gott och enkelt!
BACONLINDAD KORV

Korv
Bacon

Gör så här:
Linda bacon runt valfri korv. Lägg i en ugnsform och tillaga i 15-20 minuter i 225 grader tills baconet fått färg.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Ja men du dessa bilder såg jag och frestades av, fastän jag själv befinner mig på ett all inclusive ställer med massa mat och efterrätter.

Ha en fin dag!

Blogger sa...

BlueHost is definitely one of the best hosting company with plans for any hosting needs.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...