tisdag 20 maj 2014

Att våga utmana sig själv

Väskorna är packade

Nu är väskorna packade och imorgon åker jag till Stockholm för att göra något jag aldrig har gjort tidigare. Jag ska prata på en konferens på torsdag inför massor med folk jag inte känner och jag kan erkänna att det känns nervöst. Min del är bara en liten, liten del av hela konferensen men för mig är det här stort.

Att ställa sig upp inför en massor av okända människor känns otroligt spännande men samtidigt lite läskigt. Jag ser det här som en utmaning och jag hoppas lära mig något genom att våga försöka. När jag var liten var jag väldigt blyg och det har tagit många år av övning att våga stå inför folk och prata.

Jag tvekade aldrig att tacka ja till att prata på konferensen, vad är det värsta som kan hända liksom? Att jag svimmar eller får total black out kanske. Jag överlever garanterat och när jag åker därifrån har jag ytterligare en erfarenhet i ryggsäcken.

Jag har lagat ostplättar (satsen jag gjorde igår är redan slut) och jag ska ta med några som matsäck på tågen. Dessutom har jag handlat LCHF-bilagan som får följa med som läsning.

Om ni undrar var alla fjärilar är så har jag dem i magen. :)

Nybakade ostplättar som matsäck

Tågläsning


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Brittas mat sa...

Så roligt! Lycka till i Stockholm.

Martina sa...

Oj vad spännande, lycka till!

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Härligt och spännande! Jag brukar också försöka tacka ja, även om et är lite läskigt. Det är så vi utvecklas!

Unknown sa...

Tuff du är! Det kommer att gå hur bra som helst!
Lycka till!
Kramar! <3
//Lana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...