torsdag 15 maj 2014

En snabb lunch och kaffe

Ost- och skinkomelett med avokado

Hur har ni det? Själv njuter jag av min lediga eftermiddag, jag älskar torsdagar! Det känns som om helgen börjar lite tidigare även om jag ska in till jobbet igen imorgon för att jobba. Ofta brukar jag passa på att baka bröd på torsdagar eller testa nya maträtter men idag tänker jag bara ta det lugnt. Dessutom har jag gjort det enkelt för mig och planerat in en snabbfixad middag... lyxigt värre!

När jag kom hem lagade jag en ost- och skinkomelett som jag åt med avokado. Det blev riktigt gott och jag påminner mig själv om att jag ska laga omelett oftare. Det är konstigt att vissa maträtter kan glömmas bort periodvis för att sedan återupptäckas och njutas av igen. Känner ni igen er?

Jag började dagen lite tidigare än vanligt idag och sen rullade arbetsdagen på i en rasande fart så när jag skulle åka hem insåg jag att jag glömt att dricka kaffe. Det åtgärdar jag nu genom att dricka ett glas med kaffe och sätta mig i soffan med min bok.

Jag hoppas att ni får en härlig torsdag!


Kaffe till läsningen


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Vad skönt med en ledig eftermiddag! Perfekt start till fredagen, som i sin tur är en perfekt start till helgen ;)

monkan sa...

Jag håller med om det där med omelett, att man inte gör det oftare!

/M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...