lördag 21 september 2013

Lördagslunch


Idag hade jag tänkt uträtta några ärenden men bestämde mig för att strunta i det och istället bara njuta av att det är helg. Jag började dagen med att baka bröd, med squash i förstås ;). Vi börjar se sluten på skörden av den egenodlade squashen och jag passade därför på att baka en dubbel sats mejerifria squashrutor medan vi fortfarande har egen squash. Perfekt att stoppa i frysen.

Till lunch stekte jag amerikanska kardemummapannkakor som jag serverade med lättvispad grädde och tinade hallon. Jag har snöat in på kardemumma just nu, det är ju bara så gott. Har ni något bra recept med kardemumma som ni vill dela med er av?

Jag ska sätta mig och läsa en stund. Just nu läser jag "Beautiful darkness", andra boken i serien "Beautiful creatures".

Amerikanska kardemummapannkakor med grädde och hallon

Kaffe


Läsning: Beautiful darkness


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

KikkiSandström sa...

Men så gott! Känner att dina recept verkligen ger mig lust att prova plus att sprida dem bland andra hugade!

Anonym sa...

Det är så skönt med dina recept, för man vet att de stämmer. Jag har en kokbok av Anna Hallėn men flera recept är uppenbart felaktiga för maten har blivit katastrof. Men dina blir bra varje gång!

Malins Mission sa...

Vad goda pannkakorna såg ut! De får nästan form som krabbelurer :)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Anonym: Tack! Vad glad jag blir att du tycker om mina recept. Det är roligt att dela med sig när det uppskattas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...