Cremefraichegrädde smaksatt med vanilj
Jag är egentligen ingen yoghurtmänniska. Serveras det yoghurt till frukost avstår jag för det faller mig inte alls i smaken. Såser gjorda på yoghurt tycker jag är gott men yoghurt bara som det är gillar jag inte.
Förr åt jag filmjölk ibland men inte särskilt ofta. När jag sovit på hotell och det var dags för frukost då åt jag ofta Kellogg's Cornflakes med mjölk och strösocker... men inte nu längre. ;)
Nu har jag hittat ett alternativ till yoghurt som jag tycker om. Creme fraiche blandat med vispgrädde och smaksatt med vanilj. Toppat med färska bär blir det fantastiskt gott. Kan tänka mig att det blir smarrigt till müsli också.
Toppat med färska jordgubbar
CREMEFRAICHEGRÄDDE
Creme fraiche
Vispgrädde
Ev äkta vaniljpulver
Toppa med färska bär
Gör så här:
Blanda creme fraiche och grädde till lagom konsistens. Smaka eventuellt av med vaniljpulver. Toppa med färska bär.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
9 kommentarer:
Åh, det kanske man borde testa :D Är inte heller så förtjust i yoghurt, isf vanilj :P
Håller med, gillar varken yoghurt eller fil. Creme fraiche och grädde är jättegott ihop! Prova och blanda vaniljpulvret med masacarpone, det är supergott ihop med bär!
Ha en fin kväll :)
Nu blev jag sugen på jordgubbar!
Kram C <3<3<3
Mitt liv som fru L: Mascarpone och vaniljpulver låter spännande. Tack för tipset!
Och om man inte vill ha vispgrädde går det vispa crème fraîchen med elvisp till den blir hård och fast. Gott!
/M
Gott! Jag brukar blanda keso, creme fraiche, vaniljpulver/kanel eller fun light stevia.
Mmmm så gott!!, men triggar allt för mkt :'( däremot kesella kan funka utav ngn anledning...kanske mättar det mig på ett annat vis med den mängden protein....
Kraaam <3<3<3
Så gott det ser ut! Jag tycker om keso eller ricotta till jordgubbarna också :)
hej
Anonym: Hej! :)
Skicka en kommentar