onsdag 14 oktober 2015

Ratatouille (version 2)

Fetaostbiffar och ratatouille

För ett tag sedan pratade jag om ratatouille med några kollegor på jobbet och det slutade med att vi allihop lagade detta ganska direkt efter vårt samtal. Ratatouillen blev jättegod och den passade utmärkt till de fetaostbiffar jag gjorde till. Jag hoppas kunna sätta ratatouille på matlistan snart igen.

Jag har en tidigare version av ratatouille här på bloggen men den här varianten har mer klassiska ingredienser.

Ratatouille


RATATOUILLE (VERSION 2)
4 pers

1 aubergin
1 squash
1 grön paprika
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
500 g krossade tomater
1 msk torkad basilika
1 tsk sambal oelek
Salt och svartpeppar
Olivolja att steka i

Gör så här:
Skär aubergin, squash och paprika i mindre bitar. Finhacka löken och pressa vitlöken. Fräs grönsakerna i olivolja och häll sedan på krossade tomater, basilika och sambal oelek. Låt puttra i ca 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du recept på fetaost biffarna??

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Anonym: Receptet är inte utlagt på bliggen än, men det kommer. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...