lördag 5 april 2014

Filmkväll med Algot

LasseMajas detektivbyrå:
Von Broms hemlighet

Algot tycker om att läsa böcker och en av favoriterna de senaste åren har varit LasseMajas detektivbyrå. Av den anledningen var det ganska självklart att jag köpte hem LasseMaja-filmen Von Broms hemlighet när jag såg den i affären.

Algot vet inte om att jag köpt filmen och jag tänkte att jag skulle överraska honom med den ikväll. Jag och Algot är ensamma hemma så jag tänkte att vi skulle ha en mysig filmkväll. Algot tror att kvällens middag blir kycklingen som står och puttrar i CrockPot:en medan jag planerat att vi ska köpa hem mat från pizzerian. Kycklingen tänkte jag att vi ska äta på måndag. :)


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Therese sa...

Mysigt med filmkväll! Jag och Måns är också själva ikväll och här blir det Gladiatorerna. Ha en trevlig kväll! Kram

Anonym sa...

Hej!
Jag undrar om din son äter kolhydrater i skolen eller ni "förbjuder" honom? Ha det gott!

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Anonym: Vi har inga förbud. Algot äter den mat som serveras i skolan men vi försöker prata om vilka val man kan göra.

Hemma lagar jag enbart en maträtt per kväll och det känns skönt att ge honom mat som jag vet vad den innehåller. Däremot gör vi självklart undantag ibland och bland annat igår ville Algot ha pizza till filmen och det fick han. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...