Räkmacka
Jag såg att Åse gjort räkmackor där hon använt kesoplättar istället för bröd, så det testade jag till lunch igår eftersom jag hade plättar kvar från fredagens lunch. Kesoplättarna gjorde jag som vanligt i ugnen men gjorde dem lite större, sedan toppade jag med skivat ägg, majonnäs och räkor. Det är gott att droppa lite citronsaft över räkorna och pudra på lite dill. Jag orkade inte skala räkor så det fick bli färdigskalade den här gången.
Det blir mycket kesoplättar här hemma just nu, nyhetens behag kanske. De är ju så enkla att göra.
Snart ska jag och Algot åka till flygplatsen och hämta hem Magnus. Han har varit i USA i drygt en vecka och vi har saknat honom massor så det ska bli härligt att träffa honom igen. ♥
Toppad med ägg och räkor
Kaffe
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
4 kommentarer:
Kesoplättar är ju så gott, va längesen jag gjorde nu! Tack för påminnelsen ;-)
Räkmacka är ju sååå gott! :) Åt det själv i fredags och kan minst äta det en gång i veckan utan att tröttna. Ha en fin dag!
Gott med räkmacka! Kanske ska också testa kesoplättar nån gång! :)
Härligt att få träffas efter en hel vecka! :)
Ha en fin kväll!
Kram <3
//Lana
Smaskigt med räkmacka!
Skicka en kommentar