lördag 13 juli 2013

Äntligen semester!

Pärlande rosévin

Semester! Nu har vi äntligen semester tillsammans hela familjen. Vi har haft en lugn dag med mycket sol och värme. På eftermiddagen ville Algot ha picknick så han åt en smörgås i ena delen av trädgården. :)

Eftersom Magnus och Algot kom hem på kvällen igår efter sitt semesteräventyr firade vi in semestern idag istället. Det blev pärlande rosévin till mig och Magnus medan Algot fick alkoholfri äppel- och jordgubbsmust. Sen grillade vi ryggbiff och åt med ugnsrostade grönsaker och grillsås. En perfekt inledning på semestern.

Algot har picknick i trädgården

Firar in semestern

Grillad ryggbiff, ugnsrostade grönsaker och grillsås

När det började skymma kom lycktan fram


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

7 kommentarer:

monkan sa...

Härligt, önskar dej en skön semester! Måste också få säga att sonen verkar så härlig!
Kram/M

Virre sa...

Så härligt! Min semester är slut nu. Kunde varat en månad till men det e bara att kavla upp armarna och se glad ut! Gillar ju mitt jobb som undersköterska!

Kramen!

Anna sa...

Önskar dig en underbar semester

Martina sa...

Så skönt med semester! Blir lite rosé här :)

Ha en trevlig och skön semester!

Kramizar!

Unknown sa...

Jamen jajust det!!köpte ju en flaska rosebubbel men har visst glömt bort den ;) jaja inte försent än, semester har jag ju först om en vecka....dessa 2 är föräldrarpenning ju!
Hoppas ni få en härlig avkopplande semester <3<3

cosmoscatten sa...

Vad härligt och vad gott med rosa bubbel :) ha en jätteskön semester nu hela familjen :)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Monkan: Tack! Jag tycker självklart att Algot är härlig... men jag är ju partisk i frågan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...