tisdag 25 mars 2014

Våffeldagen


Idag är det våffeldagen och självklart kan man äta våfflor även om man äter LCHF-kost. Dessa våfflor åt vi som helgfrukost i söndags och till serverades vispad grädde och BaraBär.Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

anna sa...

Vad gott, det ska jag prova. Oftast blir jag lat när jag ska baka och jag ska baka på ett sätt till mig och ett sätt till resten av familjen. Dock har jag börjat byta ut deras socker också och ska börja göra LCHF till dem också och istället kanske "lyxa" till det och göra vanligt när det är någon speciell dag

Unknown sa...

Älskar våfflor!! särskilt de HC :/ men lyckades fint att hålla mig ifrån de i helgen när jag gräddade åt mina gamlingar! stolt över mig själv minsann :)

Har ff inte hittat det bästa LCreceptet och har en tanke att testa om det går att köra kesoplättarna i våffelhjärnet....återkommer ;)

Kraaaaam <3<3<3

Unknown sa...

Gott med våfflor, men det blir inga idag (jobbar hela dagen), men kanske till helgen...
Ha en toppen dag!
Kramar!
//Lana

Mårtenssons kök sa...

Vi köpte ju våffeljärn förra veckan så det blev premiärgräddning redan i helgen, så gott det var. Och bär till är ju hur gott som helst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...