torsdag 13 mars 2014

Rostad micromacka och kaffe

Smörgås, avokado och kaffe

Solen skiner och det är vår i luften! Det gäller att passa på att njuta för man vet aldrig om vintern tänker komma tillbaka. Efter vår skidsemester känner jag mig rätt färdig med snö och vinter så våren är välkommen hem till mig när som helst när den känner för det!

Idag gjorde jag mitt microbröd igen, så smidigt och gott. Den här gången tillagade jag det inte i en microform utan plattade ut det på en tallrik, ca 1 cm hög. Efteråt rostade jag brödet och delade det så att jag och Algot fick varsin del. Kaffe och avokado blev det till smörgåsen. Jag äter gärna en mogen avokado med bara lite salt på, det är riktigt gott. Hur äter ni helst avokado?

Ha det bra i vårsolen!

Rostad micromacka

Avokado

Kaffe


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Ninis74 sa...

Mums vad gott det ser ut!

Sofie Lundberg sa...

prova mosad avokado med getost på det rostade brödet också! Så gott ! :)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Sofie Lindvik: Det låter spännande. Jag gillar både avokado och getost så det ska jag absolut prova. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...