Kall äggsås
Hur kan jag ha missat att dela med mig av den här kalla äggsåsen? Den är så enkelt att göra och samtidigt jättegod. Algot kommer gärna och smakar medan jag blandar ihop såsen för den kan ätas med slev bara som den är. Den passar perfekt till fisk och eftersom den serveras kall går den utmärkt att förbereda.
Fredag idag! Veckans höjdpunkt. Vi får besök i helgen och jag har bakat lite godsaker att smaka på till fikat, jag hoppas att det blir gott. Jag önskar er alla en trevlig helg!
KALL ÄGGSÅS
5-6 pers
7 kokta ägg, kalla
1-2 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
Dill
Citronpeppar
Gör så här:
Blanda creme fraiche och majonäs. Hacka äggen och ha ner i blandningen. Smaksätt med dill och citronpeppar.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
2 kommentarer:
Låter jättegott! :)
Ha en toppen fredag!
Kramar! <3
//Lana
Mmm, det låter gott!
Det måste jag pröva.
Tack.
Skicka en kommentar