fredag 22 februari 2013

Fredag och pizza

Pizza med skinka och oliver

Idag har jag haft en riktigt bra dag! På jobbet har jag fått massor gjort och när jag kom hem startade jag helgen med lite egentid och en ny tidning. Dessutom är det fredag, så mer perfekt än så här kan det knappast bli!

Det blev pizza till middag ikväll, god fredagsmat. Det blev pizzabotten med tomatsås, riven ost, strimlad skinka och svarta oliver. Vid servering ringlade vi kebabsås över pizzan. Så gott... godaste pizzabotten hittills. Istället för mjölken i receptet använde jag gräddvatten (totalt 2 dl vätska varav 2 msk var grädde, resten vatten) och det fungerade jättebra.

Vi har inga speciella planer för helgen. Jag tänkte baka lite bröd och fylla upp frysen med, perfekt till kommande frukostar och picknickstunder. På söndag blir det som vanligt frukost framför TV:n och Melodifestivalen. Trevlig helg!Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

1 kommentar:

Anna sa...

Det ska bli så skönt att komma iväg, jag behöver verkligen de nu. MUMS med pizza. Skönt att ta de lugnt i helgen! Trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...