Nyårsmenyn bestod av en god sallad till förrätt, oxfilé med en underbar rödvinssås till varmrätt och en saffranspannacotta med hallonspegel till efterrätt. Väldigt gott alltihop! Lite snacks och gott att dricka fick vi också. Vid tolvslaget skålade vi med champagne. Nedan ser ni lite bilder från min nyårsafton.
Nytt år och nya möjligheter! Jag hoppas att ni alla får ett underbart 2013 och att jag kan få vara med på ett hörn och inspirera till god matlagning.
Förrätt:
Krispig sallad
Krispig sallad
Varmrött:
Oxfilé med rödvinssås och sallad
Oxfilé med rödvinssås och sallad
Efterrätt:
Saffranspannacotta med hallonspegel
Saffranspannacotta med hallonspegel
Små aptitretare till barnen
Cashewnötter och salta mandlar
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
9 kommentarer:
Oh, så gott och så fräscht!
Vilken trevlig tradition att fira nyårsafton! :)
God fortsättning på det nya året!
Kram
//Lana
Så gott! Vad snygg pannacottan var med det två färgerna :) Gott nytt!
Vilka gulliga aptitretare!:-)
Så gott! Och gott nytt år på dig! Hoppas du får ett fint 2013.
Såg gott ut...var pannacottan LCHF-style?
Gott nytt år och tack för allt gott du delat med dig av under året. Hoppas att du och bloggen får ett gott 2013.
Kram
Stina
Å vilken trevlig middag! Fina tilltugg till barnen också :)
Gott nytt år!
/M
Så mycket gott ni ätit! Gillar oxå tilltuggen till barnen! :)
Låter som er nyårstradition är riktigt mysig :)
Kram C
Stina: Ja, pannacottan är LCHF-style. :-) Receptet kommer!
Det hade blivit oxfilé hos oss också om vi inte varit så sent ute att den färska varianten var slut och den frysta för sen att tina upp på nåt vettigt sätt.
Skicka en kommentar