Hamburgurgare och squash stekta på muurikka
Idag har vi firat Algots födelsedag. Det blev ett lugnt firande med bara oss tre i familjen. Det blev paket i sängen på morgonen, lek med födelsedagspresenter och gofika. Vi har haft en härlig dag tillsammans!
Till kvällsmat hade Algot önskat sig hamburgare. Eftersom det var så varmt och skönt ute stekte vi dem på muurikkan. Till hamburgarna hade vi bacon, hamburgerdressing, ost, dijonsenap, tomat, gurka och salladsblad istället för bröd. Dessutom stekte vi egenodlad squash till.
Muurikkan igång
Squash från eget trädgårdsland
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
2 kommentarer:
Jag brukar också äta (vego)-burgare utan bröd, men med salladsblad. Riktigt gott!
Mat tillagad med Muurikka blir så gott. Mysig över öppen eld.
Hamburgare är alltid gott.
=)
Skicka en kommentar