lördag 17 augusti 2013

Bakdag


I morse rörde jag ihop två mejerifria squashlimpor där en av limporna var en vanlig med mandel- och valnötter medan den andra bakades med enbart mandel. Jag har bakat många squashlimpor nu när vi odlar egen squash och det börjar bli fullt i frysen.

Efter brödet blev jag sugen på kardemummabiscotti och rörde ihop en sats. De blev goda till eftermiddagskaffet.

Foten gör fortfarande ont (suck!) så det lär inte bli någon löpning den närmaste veckan känns det som. Däremot ska jag försöka mig ut på en promenad i helgen och känna hur det känns att gå på foten.

Kardemummabiscotti


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

monkan sa...

Kardemummabiscottin såg god ut. Perfekt med nåt att tugga på till kaffet ibland!

Attans med din fot!

Kram/M

Unknown sa...

Usch så tråkigt med foten! :(
Brödet måste jag baka, bara köpa zuchinni!
Vilket recept använder du till biscottin? Finns det på bloggen hos dig?
Kramar! <3 <3 <3
//Lana

Anonym sa...

Åh vad gott med biscotti. :) Mison

Therese sa...

Härligt med bakdag! Vad tråkigt att din fot fortfarande gör ont. Hoppas den blir bättre snart så du får ta upp löpningen igen.

Kram Therese

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Lana: Jag använde samma recept som till saffransbiscotti (länk) men använde kardemumma istället för saffran.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...