Här kommer ett tips på härlig fredagsplock till kvällen. Jag tycker att plockmat är så otroligt gott och man kan ta precis det som man själv tycker bäst om. På min tallrik på bilden är det kokt ägg, majonnäs, räkor, avokado, skinkrullar, gustafskorv, ostrullar och brie.
Vi dukar ofta upp plockmat på fredagskvällen framför TV:n med en bra film. Jag önskar att jag kunde äta länge och njuta av maten men av någon anledning så har jag svårt att äta långsamt. Men njuter av maten, det gör jag!
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
6 kommentarer:
Mh, ser grymt gott ut ju!
Hejsan Erika! Vad roligt att hitta en till LCHF-blogg :) Kommer lägga till din pa bloglovin sa jag kan fortsätta ta del av dina tips och recept. Ha det fint! /Ellen
Ps. Plocktallrik är himla fiffigt, synd vi inte äter det oftare.
Älskar plockmat, men precis som du har jag svårt att äta lååångsaamt :D
Gott :)
Jag tänkte faktiskt baka någon form av julgodis nu - vad det blir har jag dock inte bestämt...
Vad ska ni baka i helgen ? Kram
Gott med plocktallrik, det måste vi bara ha nästa helg!
mmm ser riktigt gott ut! Vi brukar göra det samma här...
Skicka en kommentar