Fisk med spenattäcke och hackat ägg
Igår åt vi fisk med spenattäcke, en enkel, snabblagad och god maträtt som jag serverade med hackat ägg och en klick majonnäs. Jag använde fryst spenat men jag skulle gissa att det fungerar med färsk också.
Vad mörkt det börjar bli på morgnarna nu, det känns ju som mitt i natten när väckarklockan ringer. Idag fick jag dessutom gå upp själv eftersom Algot är sjuk och blir hemma tillsammans med Magnus. Det kändes väldigt segt att gå upp i mörkret när killarna fortsatte att sova gott. Att laga frukost bara till mig själv gick på mindre än halva tiden än vanliga vardagar så jag fick lite tid att surfa och ta det lugnt innan det blev dags att åka till jobbet.
Fisk med spenattäcke
Hackat ägg och majonnäs
FISK MED SPENATTÄCKE
4-6 pers
600-800 g vit fisk
450 g fryst hel spenat
Salt och vitpeppar
Gör så här:
Fördela fisken i en ugnsform, salta (ca 1 tsk) och peppra. Tina spenaten i en kastrull tillsammans med ca 1 msk vatten, salta. Fördela spenaten ovanpå fisken och tillaga i ca 15 minuter i 200 grader.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
5 kommentarer:
Ja usch det är jättemörkt nu på morgonen och trött blir man...
Ha en bra dag!
Håller också med ovanstående... liiiite mysigt med mörkret, men sen kommer man att tröttna på det...
Fisken ser otroligt gott ut! :)
Ha en toppen torsdag! :)
Kram kram
//Lana
Usch mörkret på mornarna och tidiga eftermiddagar är inge kul alls...
Spenat ihop med fisk är ju så gott!
Hoppas du får en fin fredag och helg :)
Kram C
Ser väldigt gott ut :) ägg, spenat och fiskkombo är fantastiskt bra. Ha en fin helg! Kram
gud va gott det ser ut! den ska ätas till kvällen Tack för många bra recept!
Skicka en kommentar