söndag 10 januari 2016

Nystart!


Under jul- och nyårshelgen, eller egentligen hela december, har jag frångått LCHF-kosten och frossat i diverse godsaker. Ett så här långt uppehåll från LCHF har jag aldrig haft.

Magen är uppsvälld och gör ont. Jag känner så väl igen känslan, för det var precis så här det alltid kändes förr innan jag la om min kost till LCHF. Jag vill ha tillbaka min lugna mage!

Jag känner mig konstant sötsugen och har frossat i allt från kakor, godis, bröd och läsk. Jag har inte vägt mig men är ganska säker på att jag lagt på mig några kilo.


Jag behöver en nystart!
Jag behöver börja om och nu kommer det inte att bli fler undantag från mitt kostval på ett bra tag. Jag vet att det säkerligen kommer att bli jättejobbigt att ställa om kroppen men jag vet samtidigt att jag kommer att må så mycket bättre när jag väl kommit in i det.

Mina mål med denna nystart:
  • Bli av med mitt sötsug.
  • Bli av med min uppsvällda och ömmande mage.
  • Komma i ett par byxor som blivit för trånga (till våren/sommaren).

Det här ska jag fixa!Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

Semester & Mat sa...

Kör också lite nystart nu, sötsuget ska bort och jag ska bli pigg igen.
Känner mig duktig, har inte ännu denna dag ätit något sött och så ska det förbli. Har varit alldeles för lätt nu kring jul att stoppa i sig något sött så som rocky road eller något annat smaskigt, men nu som sagt ska det bli ändring på det :)

Unknown sa...

Förstår dig så väl, här är det precis samma sak! Har snart ätit lchf/lågkolhydratskost i två år och höll mig hyfsat strikt förra julen men i år har det spårat ur ordentligt. Kakfrossa, brödbonanza och godisrace! Nu är det dock nog. Jag ska köra en detoxfasta för att börja om och bryta detta beteende, sen blir det lågkolhydrat och lchf för hela slanten! Ända fram till semestern hoppas jag! Tack för att du delar med dig så man ser att det är fler som spårat ur... ��. Nu kör vi igen! Du är en stor inspiration och jag gillar många av dina goda recept!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...