fredag 1 juni 2012

Fredagsmys

Torrt vitt vin, lite kolsyrat vatten och frysta jordgubbar!

Idag är det jag och sonen som har fredagsmys tillsammans. Det började med att jag följde med sonen till skolan och hälsade på. Han går i förskoleklass och han var väldigt förväntansfull inför att jag skulle följa med. Jag hade hoppats på lite varmare väder men jag fick snällt sätta på mig regnkläderna när det var dags för klassen att ha rast, så lite småfrusen kände jag mig allt när det var dags att gå in igen. Barnen verkade dock varma eftersom de rörde på sig på ett helt annat sätt ute än vad jag gjorde. Det var jätteroligt att få vara med och se hur sonens dag såg ut. När klassen skulle äta lunch följde jag med men jag valde att inte äta något. Det serverades korv och potatismos samt sallad bestående av bland annat majs, ärtor och bönor... inte så LCHF enligt mig.

Min man är på fest med jobbet så jag och sonen inledde kvällen med goda svenska jordgubbar. Jag fullkomligt älskar den här säsongen, jordgubbar måste vara det godaste som finns. Till jordgubbarna drack sonen en alkoholfri äppelmust från Systembolaget. Jag blandade torrt vitt vin med lite, lite kolsyrat vatten och la ner frysta jordgubbar, mycket gott. Jag har lovat sonen att vi ska titta på en film så snart bänkar vi oss framför TV:n och fortsätter fredagskvällen tillsammans.

Jag önskar er en trevlig fredagkväll!

Fredagsmys


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Mitt liv som fru L sa...

Vilken mysdag med sonen! Håller med dig, jordgubbar är så gott!

Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll och trevlig helg!

Kram C

ryskadockor sa...

Härligt! Så mysigt att ha en fredagsmys med sonen! :)
Ha en fin kväll!
Kram
//Lana

monkan sa...

Mysigt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...