Den här kebabsåsen är jättegott till hemmagjord kebab. Använd valfri styrka på tacosåsen. Använder man mild tacosås kan man få ha på lite extra cayennepeppar (om man vill ha styrkan förståss) och om man använder stark tacosås behövs det inget eller väldigt lite cayennepeppar.
KEBABSÅS (LCHF)
4 pers
3 dl turkisk yoghurt
0,75 dl osockrad tacosås (valfri styrka)
1 vitlöksklyfta
3 msk majonnäs
Några droppar vitvinsvinäger
Salt
Ev. cayennepeppar
Gör så här:
Mixa tacosåsen, en pressad vitlöksklyfta och lite av yoghurt med stavmixer till en slät sås. Tillsätt övriga ingredienser och rör ihop.
Tillägg 2015-01-24: Jag mixar inte längre ihop ingredienserna utan rör bara ihop dem.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
4 kommentarer:
Måste testas =)
Låter mums!
Vilken rolig idé att göra kebabköttet själv !
Mums fillibabba!
Använder detta recept ofta ��
Skicka en kommentar