Min vän Jessica bjöd på dessa chili- och vitlöksmarinerade räkor på nyår och de var supergoda. De passade perfekt på tapasbordet.
CHILI- OCH VITLÖKSMARINERADE RÄKOR
75 g skalade räkor
0,5 röd chili
1 vitlöksklyfta
Citronolivolja
1,5 tsk tomatpuré
Salt och svartpeppar
Gör så här:
Finhacka chilin och riv vitlöken fint. Blanda olja, chili, vitlök, tomatpuré, salt och peppar till en marinad. Blanda ner räkorna och låt de stå och dra någon timme.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
2 kommentarer:
Perfekt! Det här ska jag testa idag! :)
Och det var jättegott! :)
Skicka en kommentar