Till nyår gjorde jag skagenröra till tapasmenyn, det var enkelt och blev väldigt gott. Vi åt skagenröran dels som den var men också som LCHF-toast som vi toppade med skagenröra. För att göra en toast tar du LCHF-rostbrödet och rosta det ordentligt och sedan toppa med skagenröra, då har du en perfekt tapasrätt eller varför inte en förrätt beroende på hur stora mumsbitar man gör.
LCHF-toast av rostbröd med skagenröra
SKAGENRÖRA
250 g skalade räkor
1 dl creme fraiche
1 dl majonnäs
2 msk dill
En skvätt citron
Salt och svartpeppar
Gör så här:
Hacka räkorna i mindre bitar. Rör ihop creme fraiche och majonnäs och smaksätt med citron, salt och peppar. Häll i räkorna och blanda.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
1 kommentar:
En skagenröra är aldrig fel! Har inte bakat rostbröd (LCHF) någon gång - får nog göra det snart!
=)
Skicka en kommentar