torsdag 19 december 2013

Tips på julgodis

Ett och annan julgodis tillverkas i våra stugor så här års och så även hemma hos mig. Här har ni tips på några härliga godisar att njuta av i juletid. Klicka på länken under bilden för att komma till receptet.

Du hittar mer julinspiration under etiketten Jul.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Jenni sa...

Hej!
Gjorde din jordnötsfudge igår och vi har nästan satt i oss hela satsen redan! Inte bra! Idag provar jag ett eget recept, eller experiment egentligen. Jag testar att koka ner grädde med kokos, lite smör och vanilj. Om det funkar ska jag doppa i choklad och funkar det inte kastar jag skiten och gör en till sats jordnötsfudge!
Julhälsningar från England!

Jenni sa...

Hej!
Uppdatering:
Mitt kokosgodis blev jättebra! Det satte sig tillräckligt för att kunna rulla små bollar som jag doppade i choklad, blev näsan precis som bounty. Har inte något recept eftersom jag tog på känn.

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Härliga tips! allt ser så gott ut, som vanligt :)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Jenni: Vad roligt att du gillade jordnötsfudgen och ditt bountygodis låter jättegott... får prova något liknande till nästa jul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...