söndag 1 december 2013

Kokosgodis med chokladtopping

Kokosgodis med chokladtopping

Här har jag toppat kokosgodiset med en blandning av kokossmör och kakao. Vill man få en lite sötare smak kan man använda smält mörk choklad istället för kakao.



KOKOSGODIS MED CHOKLADTOPPING

Kokossmör (rostade, mixade kokosflingor... se recept här)
Kakao

Gör så här:
Fyll ischokladformarna upp till 3/4-delar med kokossmör (spara lite kokossmör), ställ kallt så att det stelnar. Blanda i kakao efter eget tycke och smak i övrig kokossmör och toppa godisarna (jag använde ca 2 tsk kakao till 0,5 dl kokossmör). Ställ kallt så att godisen stelnar. Förvara i kylskåp.


TIPS:
- Vill man ha en lite sötare chokladdel kan man smälta ner valfri mörk choklad istället för kakao.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...