torsdag 2 augusti 2012

Hipp hipp hurra - Algot 7 år!

Födelsedagspaket

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Algots födelsedag! Sonen blir sju år idag, stora killen! Jag som tyckte att han var en bebis nyss, hur har tiden kunnat gå så fort. Om bara några veckor börjar han första klass.

Vi gick upp tidigt och sjöng för honom imorse. När vi öppnade dörren till hans sovrum tittade två förväntansfulla ögon upp på oss... han hade naturligtvis varit vaken ett tag och väääääääääntat på att vi skulle komma.

Algot har önskat hamburgare till kvällsmat och det ska han naturligtvis få. Just nu byggs det lego som var en av födelsedagspresenterna och jag ska snart ställa mig i köket och baka en födelsedagskaka till min lille stora kille.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Therese sa...

Grattis på födelsedagen Algot!

Anna sa...

Åh, vad kul! GRATTIS till Algot :D HA en toppen dag!

Vit dröm sa...

Grattis till Algot! Hoppas det blir en lyckad födelsedag!
Kram Anna

Anonym sa...

Grattis till Algot!
Hittade hit när jag sökte på lchf recept och här fanns ju så mycket gott att jag lägger till en länk från min blogg så jag hittar tillbaka!

monkan sa...

Kalas, vad roligt! Hoppas ni får en bra dag! /M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...