onsdag 8 augusti 2012

Egenodlade rödbetor med rostat bröd och smör

Rödbetor med smör och rostat bröd

Egenodlade rödbetor med smör och salt, det är riktigt, riktigt gott. Det är första gången vi odlar egna rödbetor i år och igår plockade vi upp några ur landet och kokade till lunch. Till rödbetorna rostade vi en skiva formbröd.

Idag öser regnet ner så jag planerar för en dag inomhus. En sväng till mataffären blir det men annars händer nog inte så mycket idag. Vad hittar ni på idag, är ni lediga eller arbetar ni?

Kokta rödbetor från eget land



Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Paula sa...

åååh, det där är typ det godaste som finns. Jag gillar även kokt blomkål med smör och salt. Mums!

Maria sa...

Visst är det gott med färska rödbetor!!
Passar så bra till getost eller fetaost - en underbar kombo.
=)

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Mums så gott det ser ut, härligt med egenodlat! Brödet såg ävden det tilltalande ut!

fröken nilssons kök sa...

Åh va gott!!
Nykokta egenodlade mmmmm....till nästaq år blir odlingarna här lite större tror jag ;)
Har börjat jobba faktiskt, känns nästan ok.....

Anna sa...

Mumsfilibabba :P

Tack, maten blev lite bättre idag iaf :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...