fredag 17 augusti 2012

En härlig dag med familjen

Ceasarsallad

Jag inser att det låter helt knäppt att sätta sig inne i en biosalong när solen skiner och det är varmt och skönt ute men det är vad vi gjorde igår. Det var första gången Algot var på bio och eftersom han tycker väldigt mycket om Madagaskarfilmerna föll valet av film på Madagaskar 3. Filmen var jättebra och vi fick oss några riktigt härliga skratt... fast vi var rätt ensamma i den stora biosalongen.

Efter biobesöket gick vi till en uterestaurang och beställde god mat och njöt av det fina vädret. För mig och Algot blev det Ceasarsallad och Magnus åt oxfilé. Lite efterrätt blev det visst också ;). Jag passade på att ha min nya sommarklänning på mig samt att jag invigde min virkade mobilväska och killarna var klädda i finshorts och snygga skjortor. Det var underbart att sitta ute i värmen, äta god mat och njuta av det fina vädret.

Sen gick vi förbi Karamello och fyllde på vårt chokladföråd. Vi köpte bland annat chokladen Domori 100% som jag tidigare köpt och den är riktigt god och inte alls så besk som man skulle kunna tro eftersom den inte innehåller något socker alls.

Idag började dagen lite mulet men nu skiner solen för fullt igen. Sonen plockade nyss några smultron på ett strå, det är väl riktig sommar!

Smultron på strå


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

2 kommentarer:

ryskadockor sa...

Jag brukarn köpa 100%ig choklad på LCHFbutiken.se... jättegott också!
Mmm... vad gott med smultron!
ha en toppen fredag!
//Lana

monkan sa...

Vilken skön semester ni verkar ha! /M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...