torsdag 24 maj 2012

Smörgås med ost, skinka, pesto och tomat

LCHF-bröd med ost, skinka, pesto och tomat

Vilket härligt sommarväder vi har fått! Härligt att slippa tjocka tröjor och varma utekläder. Ett mellanmål som passar bra i solen är denna smörgås gjord av mandel- och valnötsbrödet och toppad med ost, skinka, pesto och tomat. Har ni inte testat att göra pesto så ska ni absolut göra det. Jag gör egen mandelpesto och den blir jättegod.Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

monkan sa...

Såg gott ut med en macka! Har provbakat lite och har svårt hitta något jag gillar...bakade mycket innan, saknar det!
Såg ditt formbröd och hade tänkt försöka mig på det mennu såg jag det här med fröna! Hmm, nu fick jag svårt bestämma mig!

monkan sa...

Bestämmer mig för att prova valnötsbrödet. Återstår att se om mitt blir lika snyggt som ditt otroligt fina! Blir nog svårt...
:)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Monkan: Jag vet många som testat mandel- och valnötsbrödet med frön och som tycker att det är jättegott. Det bakas ofta här hemma. :-)

Unknown sa...

Oh, vad gott! Nu måste jag också baka ditt bröd och göra din pesto! :)
Ha en fin kväll
Kram
//Lana

Frideborg sa...

Just nu har jag ställt in ett blivande bröd i min ugn. Jag måste baka massor nu i helgen för imorgon ska min man börja med LCHF. Jag började själv den 9 januari i hopp om att bli av med min diabetes och gå ned i vikt. Jag har nu gått ned mellan 15-20 kg och fått normala värden :-)
Min man som har haft diabetes i över 20 år och tar fyra sprutor om dan hoppas nu med och ser hur bra jag mått. Han har varit skeptisk men det kan han inte vara längre.
Vad jag ville säga här är att TACK Erika för att du finns och skriver här.Du har så mycket gott och jag har följt din blogg sen jag hittade den. Jag skriver kanske inte, men du har varit en stor inspiration för mig. Kommer jag inte på nån mat så kollar jag din blogg. Du har allt som gör att man lever i lyx varje dag nästan.
Jag älskar din blogg med allt bra.
Varma Kramar Marina

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Frideborg: Tack så mycket för din kommentar. Jag blir jätteglad att du inspireras av min blogg. Vilken härligt viktresa du gjort. Jag önskar dig och din man all lycka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...