fredag 18 maj 2012

Grillad fläskytterfilé

Grillad fläskytterfilé

I söndags tittade solen fram och då passade vi på att grilla på kvällen. Det blev fläskytterfilé som serverades tillsammans med squashsallad med soltorkade tomater och fetaost (falsk potatissallad). Tycker ni om smakrik mat så ska ni testa den här squashsalladen som är en utmärkt ersättning för potatissallad, den är smaksatt med bland annat soltorkade tomater, fetaost, pesto samt kapris och passar otroligt bra ihop med grillat kött. Fläskytterfilén ska ha en innertemperatur på 72 grader, då är den genomgrillad. Till grillmaten drack vi varsitt glas av årets första rosévin, gott!
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Anna sa...

Vad gott, de är precis vad vi ska äta snart :D Ha en fin kväll!kram

Lisa - Sockerrus sa...

Hej! Jag har startat en grupp på Facebook för Sveriges alla Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/ ). Tanken med gruppen är att stärka gemenskapen mellan bloggare (inom mat och bak) och därmed hitta en plats där vi alla kan diskutera, hjälpa, tipsa och prata om allt annat som hör blogglivet till. Vore jättekul om även du skulle vilja vara med. Klicka på länken och begär att gå med.
Ha en härlig kväll!
Kram, Lisa

Unknown sa...

Ser så otroligt gott ut! Hade nån marinad till köttet?
Ha en toppen dag!
kram
//Lana

Louise sa...

Åh hela sverige har grillfeber - älskar't! :D

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Ryskadockor: Jag tror att det blev dijonsenap blandat med olja, salt och peppar. Om jag minns rätt. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...