torsdag 17 maj 2012

Långhelg

Torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag ledigt! Ja, jag är faktiskt ledig på måndag också, det känns helt fantastiskt härligt. Den här veckan har varit hektisk på jobbet och det ska bli otroligt skönt att vara ledig och slappa i några dagar.

Igår kände vi för pizza och jag testade ett nytt recept som jag sett att många tycker om. Pizzan toppades med krossade tomater, strimlad skinka, mozzarella och riven ost. Jag tyckte pizzabotten var riktigt otäck och det slutade med att jag bara åt toppingen, min man tyckte inte att pizzabotten smakade något alls medans sonen älskade den. Det är bara att konstatera att smaken är olika. Nästa gång kommer jag att göra den pizzabotten som jag brukar göra, den gillar hela familjen.Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

4 kommentarer:

Anna sa...

Ser ju galet gott ut med pizza. Ha en toppen ledighet, själv jobbar jag. Kramar

Cicci sa...

Det här (http://lchflife.wordpress.com/2012/02/20/pizza/) receptet på pizza tycker jag är det bästa jag testat hittils, så bra att jag inte ens är sugen på att testa något annat faktiskt. ;)

Millis - JimpsMillis LCHF sa...

Pizza är ju så gott. Har själv svårt för när botten blir för äggig, gillar mer när det är mer brödigt. Blir nog en pizza snart här hemma. Skönt med långledigt, det är jag med, känns lyxigt! Ha det bra!

matochannatgott sa...

Hej
Denna pizza gjorde jag för ett tag sen! Småpizzor och en annan variant i större format! Supergott och min 9åring älskade det :-) http://matochannatgott.blogspot.se/search/label/Lchf%20Pizzor
Veronica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...