Av tortillabröden jag bakade gjorde jag dessa gratinerade wraps med en fyllning av currykyckling och vi åt dem till lunch för några helger sedan. Curry och kyckling är smaker som passar väldigt bra ihop tycker jag. Wrapsen blev väldigt goda och hela familjen åt glatt av dem.
GRATINERADE TORTILLAWRAPS MED CURRYKYCKLING (LCHF)
3 pers
6 tortillabröd (LCHF)
2 dl riven ost
Fyllning:
1 grillad kycklingfilé
1 gul lök
0,5 dl creme fraiche
Curry
Salt och svartpeppar
Gör så här:
Fyllning: Finhacka löken och skär kycklingen i mindre bitar. Stek löken i smör. Tillsätt kycklingen och krydda med curry. Rör ner creme fraichen och låt blandningen bli varm. Smaka av med salt och peppar.
Wraps: Dela upp fyllningen på tortillabröden och rulla ihop. Lägg en en smord ugnsform och strö osten över. Gratinera i ca 10 minuter i 225 grader.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
4 kommentarer:
Måste verkligen testa de där tortilliabröden en dag!!
Måste ju vara perfekt för alla framtida picknickar!!
Kan man frysa bröden eller hela rätten?
Det där ser ut som perfekt bjudmat! Om man kan lura sina gäster att det är VANLIGA tortillabröd!? Vad skönt att man kan äta så gott och slippa mjöl, jäst, socker och en massa läskiga tillsatser.
Jalapeno82: Jag har inte testat själv men bröden tror jag absolut att man kan frysa in. Wrapsen kanske inte blir lite frasiga om man fryser in dem.
Baravaramille: Jag tror att de som inte äter LCHF skulle uppskatta dessa också.
Skicka en kommentar