söndag 15 april 2012

Tonfiskröra

Idag har jag bakat mitt mandel- och valnötsbröd med frön och några frallor. Perfekt att fylla upp frysen med bröd så att det finns till frukost eller mellanmål. Snart är det dags för lunch här hemma och idag blir det tonfiskröra. Det är gott och snabbt att fixa iordning, dessutom kan man förbereda allt och ställa i kylskåpet och behöver inte stå i köket precis innan maten ska serveras.
TONFISKRÖRA
2 pers

1 burk tonfisk (140 g)
4 kokta ägg
1 dl creme fraiche
0,5 dl majonnäs
0,5 msk citronsaft
Dill
Salt och svartpeppar

Gör så här:
Hacka äggen och blanda alla ingredienser i en skål, spara lite av ägghacket till att toppa med. Toppa med lite hackat ägg, och skivad citron.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Det är så snabbt, smidigt och gott med sådana röror! Tack för påminnelse! Blir nog att svänga ihop en sådan till nån vardagsmiddag! :)
Ha en fin söndag!
//Lana

Anonym sa...

Måste bara berätta angående pizzabotten att jag provade att använda pastareceptet med ägg,salt,färskost och husk som cirkulerar. Det blev en väldigt bra botten med neutral smak och bra konsistens. Tack för att du inspirerar.../Linda

Storasyster sa...

Hej! Surfade in på din blogg och hittade receptet på vitkålsmos. Och jag som hade en halv halvgammal vitkål och lite philadelphiaost i kylen = bara att sätta igång och prova.

Det blev jättegott så jag la ut receptet på min blogg och länkade till dej. Hoppas det var ok :-) Ha det gott /Li

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Linda: Tack för tipset!

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Storasyster: Ja, visst är vitkålsmos gott. Kul att du gillade det. Självklart kan du lägga ut receptet och det är kul att du länkade. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...