Västerbottenpaj, creme fraiche, rödlök och röd rom
MINIVÄSTERBOTTENPAJER (LCHF)
3 st
150 g riven västerbottenost
2 ägg
1 dl vispgrädde
Salt och svartpeppar
Riven muskot
Tillbehör:
Creme fraiche
Finhackad rödlök
Röd stenbitsrom
Gör så här:
Smörj tre små pajformar, diameter 9-10 cm, med smör. Fördela ut den rivna osten i pajformarna (50 g i varje form). Vispa ihop ägg och grädde och smaksätt med salt, svartpeppar och lite muskotnöt. Fördela äggblandningen över osten i varje pajform. Gratinera i ugnen 10-15 minuter i 225 grader. Låt pajen svalna något. Servera med creme fraiche, finhackad rödlök och röd stenbitsrom.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar