fredag 6 april 2012

Frestad av godis i påskägget

Frestande

Min man har fått det här påskägget från sitt jobb och det ligger här hemma och frestar mig. Det som är bra med att äta LCHF-kost är att jag har ett mindre sötsug än tidigare och därför har jag än så länge lyckats hålla mig från att ta någon godisbit ur påskägget. Jag har inte bestämt än om jag ska smaka någon bit eller om jag ska låta bli helt och hållet. Äter ni godis i påsk?Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

13 kommentarer:

Anna Truelsen sa...

Hej! Jag ska äta citronfromage, steviasötad imorgon,sen ska jag äta lite mer nötter o mörk choklad!

Men visst blir man frestad av godisäggen!
Ha det så gott/ Anna!

Malin sa...

Smakade en polly ur ett påskägg jag fick i måndags men det var inte gott alls. Blev däremot en bit chokladmoussetårta (men räknar kallt med att den innehöll mörk choklad, grädde och "rena" ingredienser) från ett av de finare bagerierna i stan. Ska det "fuskas" ska det ju vara gott i alla fall! ;)

(Mörk choklad äter jag nästan varje dag så det är ju standardgodis hos mig ;) )

Margot sa...

Hej! Jag smakade några chokladägg ur påskägget, men det var inte alls så gott som det varit tidigare och jag ångrade mig på en gång:)) Nu blir det inga mer godisar denhär påsken! Allra bäst att låta bli helt!
Ha en fortsatt fin Påskhelg!

Anonym sa...

Godis är inte längre lika gott nu när jag har mindre sug och bättre smaklökar, men jag tycker ändå att det vore att leka med elden att smaka en godis för det är lätt hänt att det inte slutar med en godis utan ett helt ägg.

Frideborg sa...

Jag hade tänkt äta påskgodis men gjorde mig några ischoklad med nötter och jag ska kanske äta några jordgubbar. Jag är frestad men låter bli. Jag har andra fuskdagar jag ser fram emot mer. Och då med potatis :)

Caritha sa...

Jag åt godis igår, marabou med dajm och sådana där små jordnötter med choklad och ett hårt skal runt. Jättegott!! Inget planerat avsteg men nu blev det så, idag är jag tillbaka på banan igen. Måste bara tillägga att jag hamnade i värsta sockerkoman och fick ont i magen så jag vet faktiskt inte om jag tycker att det var värt det.

jalapeno82 sa...

Nej, jag kommer inte äta något "påskgodis" i vanlig bemärkelse. Det känns som det är för tidigt att fuska :-)
Däremot gör jag gottis som är okej :-)
Mörk choklad slank ner igår :-)

Anna sa...

Nej egentligen inte, men igår åt jag ändå. blir så arg på mig själv!

Therese sa...

Jag åt några bitar igår. Fick ett ägg på jobbet som jag tog några bitar ur. Hade det varit för några år sedan så skulle ägget vara slut innan jag hunnit hem från jobbet med det:)

Lena sa...

Har gjort egen lchf-snickers

fröken nilssons kök sa...

Ska allt försöka hålla mig från allt godis som dyker upp överallt!!
bakade en chokladpaj LCHF som räcker gott o väl!!

Monica Hansen sa...

ska försöka låta bli, det är så svårt att bara äta en..

monkan sa...

Jag åkte dit på några dragéägg! Bara konstatera att det är bäst att inte ha godis hemma så jag vet om det!

Åt inte många och allt gick bra, hehe, men vilket beroende man har!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...