Fiskburgare med remouladsås, LCHF-bröd och sallad
I början av veckan gjorde jag fiskburgare som jag serverade med remouladsås, LCHF-bröd och sallad. Fiskburgarna är ganska porösa så man får vara lite försiktig när man vänder dem i pannan så att de inte faller isär. Till min matlåda några dagar senare hade jag lite mosad avokado till och det blev väldigt gott.
FISKBURGARE
5 pers
500 g vit fisk
1 msk citronsaft
Dill efter smak (jag tog ca 2 msk)
Salt och vitpeppar
Gör så här:
Finfördela fisken genom att köra den i en matberedare, kör inte för länge utan låt det finnas lite fiskbitar kvar. Blanda fisken med övriga ingredienser och forma till burgare. Stek ca 5 minuter på varje sida, vänd försiktigt så att burgarena inte faller isär.
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.
7 kommentarer:
Jättegott! :)
Ha en fin fredagskväll! :)
//Lana
Mumsigt! Fiskbiffar är jättegott och trevligt att äta det i ett bröd sådär. :)
Fiskburgare är ju så gott och mycket lättare att göra än vad man tror ..
=)
Ser fantastiskt gott ut. Måste jag testa någon dag! Trevlig helg!kram
Jag ska börja med lchf och är så glad att jag hittade din blogg! Fått så många ideer och tips nu så detta känns inte omöjligt! Tack för en fantastisk blogg!
Älskar fiskbiffar!
Annika: Vad kul att du har fått idéer och tips från min blogg. Det var min förhoppning när jag startade bloggen. :-)
Skicka en kommentar