onsdag 24 juli 2013

Born to run

Born to run

Nu på semestern tar jag det mest lugnt och jag sitter gärna och läser en bra bok. Senaste boken jag läst är "Born to run".

Boken handlar om författarens jakt efter svaret på frågan varför människan springer. Man får följa historier om ultralöpare som tänjer sina gränser och deras kärlek till löpningen. Jag tyckte boken var både intressant och lättläst. Jag hade trott att det skulle vara en faktabok men den är uppbyggd som en skönlitterär bok och passar både den som är intresserad av löpning och den som bara vill ha en bra historia att läsa.

Efter att ha läst boken måste jag erkänna att jag blir nyfiken på barfotalöpning. Någon som läst boken?


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Snart utläst!! Sen vill jag oxå prova barfotalöpning ;)
Kraaam ♡♡

Ulrika LCHF Sisters sa...

Ja, jag läste den för ett tag sen och skaffade sen barfotaskor :-) Får dock vara försiktig i början eftersom man får "lära sig" att springa annorlunda. Jag fick ganska ont i vaderna i början. Men boken är riktigt bra och efter att ha läst den vill jag kunna springa låååångt :-)

Ha det fint,
Ulrika - LCHF Sisters

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Har inte läst den, men tror jag måste beställa den, för jag är nyfiken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...