onsdag 3 juli 2013

Går inte att kommentera på bloggen från Iphone och Ipad

Tyvärr verkar det som att det inte går att kommentera på bloggen från Iphone och Ipad. Ni som har Iphone och Ipad, har ni problem att kommentera alla blogspot-bloggar? Ni får gärna svara via mail (vardagfest@gmail.com), skriva på bloggens Facebooksida eller via Instagram (@erika_bjorklund) om ni inte kan svara här.

Eftersom det är ni läsare och era kommentarer som gör att det är roligt att blogga så känns det extra trist att många av er inte kan skriva några rader till mig här på bloggen. :(

Någon som vet hur man löser problemet?


Tillägg 2013-07-04:
Monkan var snäll och testade att kommentera från både Iphone och Ipad och för henne funkade det. Det kan kanske bero på att hon också bloggar på en blogspot-blogg och var inloggad på sitt googlekonto.

Ni som använder Iphone och Ipad och som inte är inloggade på något googlekonto får gärna testa att kommentera och meddela mig hur det går. Kommer inte kommentaren fram så får ni gärna maila, skriva på Facebook eller Instagram (se adresser ovan).


Tillägg 2013-07-05:
Nu har jag fått lite mer information! Tack snälla Anna, Michaela och Anna för hjälpen.

Det går tydligen inte att kommentera med namn och bloggadress/webbsideadress från Iphone. Däremot kan man kommentera som anonym. Det verkar vara samma problem på flera blogspot-bloggar.

Så ni som vill kommentera och använder Iphone eller Ipad, välj att vara anonyma och skriv ert namn och eventuell bloggadress i själva kommentaren.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

monkan sa...

Nu måste jag kolla eftersom jag lever med min iPhone och iPad...

monkan sa...

Det gick, va? IPhonen på jobbet där jag har så lugnt att jag blir trött...
;)

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Monkan: Vad bra att det funkade för dig. :-) Konstigt bara att det inte funkar för vissa.

Anonym sa...

Ofta brukar det funka att välja alternativet anonym om jag postar från paddan, väljer jag andra alternativ kan jag inte kommentera/ Anna med bloggen jagaminus.bloggo.nu

Har följ dig länge och nu först orkat ta tag i min egen övervikt ihop om att må bättre

Anna sa...

Jag fortsätter testa alternativen och denna gång så undrar jag jag har nyss påbörjat projekt viktminskning är det okej om jag lånar lite recept från dig om jag länkar till dig?
Anna med jagaminus.bloggo.nu

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Anna: Tack för responsen.

Vad roligt att du kommit igång. Självklart får du långa recepten. Bilderna vill jag dock stannar här hos mig. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...