torsdag 25 juli 2013

Veckans löpträning - vecka 3

Hjälpa eller stjälpa?

Om jag skulle knäckas så skulle det nog ha hänt den här veckan. Magnus frågade om han fick följa med på min joggingrunda och det fick han självklart... alltid kul med sällskap, tänkte jag. Han snörde på sig skorna för första gången på flera år och vi gav oss av. Jag pustade och flåsade som vanligt och Magnus han studsade fram som om det var den lättaste saken i hela världen. LITE hade han väl kunnat flåsa, för min skull!

Så frågan är: Hjälpte han eller stjälpte han? För min del fungerade det jättebra att ha sällskap på löparrundan, bara jag får ta det i min egen takt. Jag vet att Magnus har en mycket bättre grundkondition än vad jag har och han var peppande och sällskaplig hela tiden. Det var ett trevligt sällskap som jag hoppas att jag får nöjet att dela flera gånger. ♥

Jag har ökat på sträckan lite grann den här veckan men tar det fortfarande väldigt lugnt. Det känns roligt att ge sig av ut och jag hoppas att känslan är densamma även om regnet öser ner.


Veckans känsla:
Tillsammans peppar vi varandra - en trevlig överraskning att få sällskap i löparspåret.


Veckans fråga:
Springer du helst ensam eller tillsammans med någon?


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

11 kommentarer:

Millis - JimpsMillis LCHF sa...

Bra jobbat! :-) Jag brukar alltid springa själv, har alltid tänkt att jag inte gillar att springa med någon annan, men nu i sommar har jag sprungit med Jimmy och det var riktigt peppande!

Marja - Baka Sockerfritt sa...

Jag har precis börjat tycka det är relativ troligt att jogga. Men endast själv! Tycker det är jobbigt att springa med någon annan ;)

Virre sa...

Jag har åkt tillsammans med Kärleken till skogen en gång men vi hade inte riktigt samma tempo då. jag sprang ju efter loppet och va rätt mör och han ville ha en rejäl flåsrunda så vi var inte ute efter riktigt samma sak den gången. Kommer kanske.

Annars springer jag lika gärna med sällskap som utan. Det är trevligt med omväxling.

Ha det fint!

/Veronica

Unknown sa...

Jag tycker det är lättare att komma iväg om man har sällskap, men tycker nog mer om att springa själv. Då behöver jag inte känna att jag måste prestera inför någon annan utan bara inför mig själv.

NataliePettersson sa...

Har också funderat på att ta sällskap av någon, men jag springer nog hellre ensam, med musik i öronen. Då kan man ha sitt eget tempo, tänka i lugn och ro och vara lite ensam för en gångs skull :)

Anonym sa...

Jag springer gärna med någon men lika gärna själv. Ibland agerar jag hare men oftast behöver jag nog en hare själv. Duktigt du är som tar dig ut och springer!

Anna sa...

Underbart att göra detta tillsammans <3 Visst är det kul med sällskap, men jag tycker man får bäst tempo när man springer själv. Jag springer gärna med någon emellanåt. DOck trivs jag som sagt bäst att springa själv :D Kramar

Unknown sa...

Hm, vet inte vilket som är bäst eg??!!??
Har haft de bästa rundorna när jag sprungit själv men visst är det lite kul o ha sällskap som jag haft i veckans rundor....sen är det inte riktigt smidigt när vi är hemma, för ngn måste ju vara hemma hos gossen oxå, får passa på o springa tillsammans när tillfälle ges :)

Bra kämpat ;) kraaaaam <3<3<3<3<3

monkan sa...

Om jag nån gång springer så gör jag det gärna själv, eller iaf med nån som springer i samma takt...;)

Precis samma har jag gjort med min man för flera år sedan....jäklar vad han sprang och jag med men inte lika fort... !

Ligger här i solstolen och tänker att jag måste ta itu med träningen när semestern är slut...;)

Kram/M

Åsa sa...

Jag tränar helst själv. Jag har ganska bra självdisciplin och behöver ingen som peppar, musik i öronen räcker för mig.

Eva S sa...

Bra med sällskap som har bättre kondis och är de dessutom pratsamma blir rundan enklare tycker jag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...