torsdag 4 juli 2013

Första joggingturen

Svettig men nöjd!

Svettig, röd, flåsig, trött och varm... men otroligt nöjd! Idag har jag tagit min första joggingtur sedan skolans gympalektionerna (typ miljoner år sedan). Jag letade reda på ett par gamla cykelbyxor och ett träningslinne och gav mig ut. Det gick inte fort och det var inte långt men jag var ute och sprang!

Algot följde med på cykel och hejade på. Det som tagit emot mest är nog att jag inte har velat att någon ska se mig när jag är ute eftersom jag är så otränad. Nu hoppas jag att detta inte var en engångsföreteelse och att jag kommer ut igen.

Hänger ni på? Då kan vi peppa varandra!


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

12 kommentarer:

Anna sa...

Tack snälla för din kommentar <3 Åh vad kul med löpning, klart jag är på :D kramar

Anna sa...

Jag kan inte kommentera med namn och adress utan jag måste skriva som anonym. Jag har dig sparad på helskärmen, men det spelar ingen roll om jag går in via safari. Jag registrerade mig till ett googlekonto en gång i tiden och antar att de har något med de att göra. Jag vet inte, men det är inte bara på din blogg jag har problem utan på fler :( De flesta är blogspotbloggar =(

Anna sa...

Det var min kommentar :P

Erikas LCHF till vardag och fest sa...

Anna: Tack snälla för hjälpen!

Unknown sa...

Hejja!!
Jag vill inte heller att ngn ska se mig så jag springer i skogen ;)
Kraaaam <3<3<3<3<3

Unknown sa...

Bra jobbat! :)
Kramar! <3
//Lana

Angelica - Vardagsliv med LCHF sa...

Bra gjort!! Äsch, det gör inget om man syns. Jag brukar tänka när jag ser folk träna, att gud vad dom är bra som tränar! Oavsett hur det ser ut ;-)

Martina sa...

Härligt att du är igång, kör på! Jag har sprungit sedan i mars och det går bara bättre och bättre. Springer 2-3 ggr per vecka.

Virre sa...

Härligt! Du kommer snart va fast i löpträsket. ;) Och skit i hur du ser ut. Du e skitsnygg. Och jag brukar tänka att jag må va en tjockis men jag springer mer o längre än andra som sitter på soffan hemma o de gör mig asgrym!

Ha det fint!

sara sa...

Bra jobbat!!

Martina sa...

Heja dig!
Brukar också ta mig en joggingtur, och är nog den enda som är lila i ansiktet när jag kommer hem igen :)
Men bättre det, än att inte göra något allas, brukar jag tänka.

Ha det bra, och kämpa på!

LCHF Sisters sa...

Heja, heja! Vad kul att du har börjat att springa. De första gångerna kan det kännas som en pina men sen upptäcker man att det faktiskt är skönt med löpning. Det är då det roliga börjar!
Lycka till,

Ulrika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...