tisdag 9 juli 2013

Heja, heja

Heja heja

Finns det något härligare än att sitta ute i solen och läsa en bra bok? Det är riktigt avkopplande och en perfekt sommarsysselsättning.

Min lediga tid de senaste dagarna har jag ägnat åt att läsa Martina Haags senaste bok "Heja, heja". En lättläst och roligt skriven bok om hur Martina tog sig ut på sin första löprunda till att så småningom genomföra ett helt marathon.

Jag som precis tagit mina första löparsteg blev enormt peppad.Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

6 kommentarer:

Fröken M sa...

Åh, den skulle jag vilja läsa !
det låter "peppande" för en latmask som mig och sommaren är faktiskt enda gången på året som jag tar mig tiden att läsa böcker :)
Kram

Mitt liv som fru L sa...

Härligt när man blir sådär peppad! Håller med, sitta och läsa bok i solen är bra härligt! Även fast jag sitter i skuggan ;) Annars bränner jag upp mig! Min syster var på träningsresa där bla, Martina Haag var med, tydligen en jättetrevlig och peppande tjej enligt syrran!

Kram C <3<3<3

Erika Skogly sa...

Trevligt med peppande böcker. Här har vi regn dock...

monkan sa...

Jag kan också fastna i en stol i värmen med en bok! Fast just idag regnar det och jag sitter och har tråkigt på jobbet och undrar varför jag inte tog semester tidigare...vi har så lugnt och jag blir rastlös...alla extragrejer är redan gjorda.

Kram/M

Virre sa...

Den boken har rätt hög igenkänningsfaktor. Fnissade gott ett par gånger! Härligt att du blir peppad!

Kram!

Unknown sa...

Har inte kommit igång o läsa än men semestern har ju precis börjat ;)
Heja Heja är nästa bok att läsa!
Kraaaam <3<3<3<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...