måndag 26 mars 2012

Härlig skidsemester

Jag i skidbacken

Nu är jag hemma igen efter nästan en och en halv veckas skidsemester i Sälen. Det har varit härligt att vara tillsammans med familjen ute i den friska luften hela dagarna, läsa en bra bok på kvällarna och äta en massa god mat. Det kommer att dyka upp en del inlägg från semestern här på bloggen, bland annat ska jag tipsa om bra mat att ta med i matsäcksväskan, för det går alldeles utmärkt att äta LCHF även i skidbacken.

Nu ska jag komma in i vardagen igen, tvätthögen från skidsemestern ska tas hand om och nya veckomatlistor ska planeras. Det känns lite konstigt att jag igår vaknade med snö utanför fönstret i Sälen och idag har jag njutit av vårväder här i Linköping.


Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget). Mina bilder vill jag stannar här.

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Ni sparade lite snö åt oss i påsk va...? ;-)

Jenny sa...

Härligt att ni hade det bra. Själv åker jag från Sälen för att ta det lugnt och ha det gott. Men jag kan tro att det har försvunnit en massa snö hemma i Sälen. Jag får kanske en chock när Jag kommer hem :)

Unknown sa...

Välkommen hem! :)
Ha en fin vecka!
//Lana

Anna sa...

Underbart!! Ser så ljuvligt ut.

Maria sa...

Härligt med skidsemester!!
= )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...